Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly key Songtekst: quem é você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly key - quem é você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quem é você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly key! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly key en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quem é você .

Origineel

Quanto tempo você.... Me enganou me iludiu,. Não entendo ( porque...). No meu divã baby, baby, baby.... Quanto tempo você.... Se enganou e mentiu.... Não entendo, ( porque... ). No meu divã baby baby, baby.... Se lutei,. Sonhando,. Choro porque.... Esse amor que não se acaba, é Como uma flor que vai nascer. Se lutei,. Sonhando,. Choro porque.... Esse amor que não se acaba, Por você.... Te amo sem saber,. Quem é você...

 

Vertaling

Hoe lang heb je.... Je hebt me bedrogen, misleid. Ik begrijp het niet ( waarom?). Op mijn bank baby, baby, baby.... Hoe lang heb je.... Mij voor de gek gehouden en tegen mij gelogen .... Ik begrijp het niet. Waarom? Op mijn bank schatje, baby.... Als ik zou vechten,... Dromen... Ik huil omdat... Deze liefde die niet zal eindigen, Het is als een bloem die zal bloeien. Als ik zou vechten,... Dromen... Ik huil omdat... Deze liefde die nooit eindigt, voor jou .... Ik hou van je zonder het te weten. Wie je bent...