Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly key Songtekst: tô fora!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly key - tô fora! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tô fora!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly key! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly key en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tô fora! .

Origineel

Podia ser muito melhor do que pensava. Mas você nem quis tentar. Hoje eu vejo que fui pra você. Só um brinquedo particular. Se não fez direito, agora é tarde demais.. Você não me escutou, não peça pra voltar atrás.. Tô Fora!. O que fazer pra não me estressar?. Tô Fora!. Já decidi te deixar pra lá! (2x). Tudo o que eu disse foi verdadeiro. Me entreguei de corpo inteiro. Apesar de tantas coisas. Sempre pensei em você primeiro. Se não fez direito, agora é tarde demais.. Você não me escutou, não peça pra voltar atrás.. . Tô Fora!. O que fazer pra não me estressar?. Tô Fora!. Já decidi te deixar pra lá! (2x). . Rap:. "Você nunca me amou, só quis tirar a minha paz.. Não perco mais meu tempo, quer saber? Tanto faz!. Você não me escutou, já disse que é tarde demais. e eu não volto atrás, NÃO!". Tô Fora!. O que fazer pra não me estressar?. Tô Fora!. Já decidi te deixar pra lá! (4x)

 

Vertaling

Het kan zoveel beter zijn dan ik dacht. Maar je wilde het niet eens proberen. Vandaag zie ik dat ik voor jou was. Gewoon een privé speeltje. Als je het niet goed hebt gedaan, is het nu te laat. Je hebt niet naar me geluisterd, vraag me niet om terug te gaan. Ik ben weg! Wat kan ik doen om niet te stressen? Ik ben weg! Ik heb besloten je achter te laten! (2x). Alles wat ik zei was waar. Ik gaf mezelf van ganser harte op. Ondanks zoveel dingen Ik dacht altijd eerst aan jou. Als je het niet goed hebt gedaan, is het nu te laat. Je hebt niet naar me geluisterd, vraag me niet om het terug te nemen... Ik ben weg! Wat kan ik doen om niet te stressen? Ik ben weg! Ik heb besloten je achter te laten! (2x). . Rap. "Je hebt nooit van me gehouden, je wilde alleen mijn rust wegnemen. Ik verspil mijn tijd niet meer, weet je wat? Wat dan ook! Je hebt niet naar me geluisterd, ik zei dat het te laat is en dat ik niet terug ga, NEE! Ik ben weg! Wat kan ik doen om niet te stressen? Ik ben weg! Ik heb besloten je achter te laten! (4x)