Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly willis Songtekst: easy (as falling apart)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly willis - easy (as falling apart) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van easy (as falling apart)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly willis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly willis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals easy (as falling apart) .

Origineel

I want my mind to pull me through Up until now that's been hard to do But how could I know, how could I know It'd be easy I want my heart to stand alone To be the one that's made of stone How could I know, how could I know It'd be easy Easy as falling apart Woke from the sweetest dream Brought to the floor Robbed of the only thing I'm living for I want the sun to shine to shine on me To show me the way and set me free How could I know, how could I know It'd be easy Easy as falling apart Woke from the sweetest dream Brought to the floor Robbed of the only thing I'm living for The farther I fall the more I know That I'm gonna have to let you go But how could I know, how could I know That it'd be easy, easy Easy as falling apart

 

Vertaling

Ik wil dat mijn geest me er doorheen trekt Tot nu toe is dat moeilijk geweest Maar hoe kon ik weten, hoe kon ik weten dat het makkelijk zou zijn Ik wil dat mijn hart alleen staat Om degene te zijn die van steen is gemaakt Hoe kan ik het weten, hoe kan ik het weten It'd be easy Zo makkelijk als uit elkaar vallen Wakker uit de zoetste droom Gebracht naar de vloer beroofd van het enige waar ik voor leef I want the sun to shine to shine on me Om me de weg te wijzen en me te bevrijden Hoe kan ik weten, hoe kan ik weten It'd be easy Zo makkelijk als uit elkaar vallen Wakker uit de zoetste droom Op de grond gezet beroofd van het enige waar ik voor leef Hoe verder ik val, hoe meer ik weet That I'm gonna have to let you go Maar hoe kon ik weten, hoe kon ik weten Dat het makkelijk zou zijn, makkelijk Zo makkelijk als uit elkaar vallen