Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kelly willis Songtekst: up all night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kelly willis - up all night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up all night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kelly willis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kelly willis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up all night .

Origineel

The sun is breaking on a new day You'd be with me if I had my way I usually take the hard times smiling But I've been up all night crying You made a promise meant for keeping Then I gave up on our love so easy You said that you felt good for trying But I've been up all night crying I guess I can make it on my own I'll get used to being alone I'm going face to face with a heartache And I won't quit till the pain breaks No there won't be no use denying That I'll be up all night crying I guess I can make it on my own I'll get used to being alone The sun is breaking on a new day... Yes I've been up all night crying

 

Vertaling

De zon breekt door op een nieuwe dag Je zou bij me zijn als ik mijn zin kreeg Meestal lach ik om moeilijke tijden Maar ik ben al de hele nacht aan het huilen Je deed een belofte die je moest houden Toen gaf ik onze liefde zo gemakkelijk op Je zei dat je je goed voelde omdat je het probeerde Maar ik heb de hele nacht liggen huilen Ik denk dat ik het wel alleen af kan ik zal er wel aan wennen om alleen te zijn ik sta oog in oog met een hartzeer En ik zal niet stoppen tot de pijn breekt Nee, het heeft geen zin om te ontkennen dat ik de hele nacht opblijf om te huilen ik denk dat ik het wel alleen af kan ik zal er wel aan wennen om alleen te zijn De zon breekt door op een nieuwe dag... Ja, ik heb de hele nacht liggen huilen