Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ken hensley Songtekst: guilty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ken hensley - guilty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guilty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ken hensley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van ken hensley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guilty .

Origineel

She's guilty of deceiving me She said she was in love with me Worse, still, how long it took to see How cruel love can be She twisted my words Though I gave her love in the face of her lies She is the devil in a fancy dress She wears her passion as a thin disguise And now that we have parted And gone our separate ways We can look back on all those wasted days For there's a lesson inside our story It haunts my memory It taught me how hard The learning can be

 

Vertaling

Ze is schuldig aan het bedriegen van mij Ze zei dat ze verliefd op me was. Erger nog, hoe lang het duurde voordat ik zag hoe wreed liefde kan zijn Ze verdraaide mijn woorden Hoewel ik haar liefde gaf in het aangezicht van haar leugens Ze is de duivel in een mooie jurk Ze draagt haar passie als een dunne vermomming En nu dat we uit elkaar zijn En onze eigen weg zijn gegaan kunnen we terugkijken op al die verspilde dagen Want er zit een les in ons verhaal Het spookt door mijn geheugen Het leerde me hoe moeilijk het leren kan zijn