Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny chesney Songtekst: i lost it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny chesney - i lost it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i lost it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny chesney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny chesney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i lost it .

Origineel

[Verse 1] I had a hundred dollar ring in my hand So weak and tired I could barely stand From being up all night, praying she'd say yes So with a hopeful heart I hit one knee With a tear in her eye she looked at me It was the moment of truth, I was scared to death My life hung on what that tear meant Then she smiled at me And I lost it [Chorus] No one can make me cry, make me laugh Make me smile or drive me mad, like she does It's like the curse that is the cure Better or worse one thing's for sure It's real love And I don't know what I'd do If I lost it [Verse 2] Well the honeymoon ended and life began Jobs and bills losing touch with friends And that apartment it got smaller everyday Then one night the walls finally closed in I came home late, She said, "Where've you been You used to call and tell me you were on your way" She said, "If this is how it's gonna be, then I quit" Then she walked out the door I lost it [Chorus] No one can make me cry, make me laugh Make me smile or drive me mad, like she does It's like the curse that is the cure Better or worse one thing's for sure It's real love And I don't know what I'd do If I lost it [Bridge] I picked myself up off the floor She walked back through the door We made love like it was the first time [Chorus] No one can make me cry, make me laugh Make me smile or drive me mad like she does It's like the curse that is the cure Better or worse one thing's for sure It's real love And I don't know what I'd do If I lost it Oh, if I lost it (if I lost it) I don't wanna lose it

 

Vertaling

[Verse 1] Ik had een ring van honderd dollar in mijn hand Zo zwak en moe dat ik amper kon staan Van de hele nacht op te zijn, biddend dat ze ja zou zeggen So with a hopeful heart I hit one knee Met een traan in haar oog keek ze me aan Het was het moment van de waarheid, ik was doodsbang Mijn leven hing af van wat die traan betekende Toen glimlachte ze naar me En ik verloor het [refrein] Niemand kan me laten huilen, me laten lachen Me laten lachen of me gek maken, zoals zij doet Het is als de vloek die de genezing is Beter of slechter één ding is zeker Het is echte liefde En ik weet niet wat ik zou doen Als ik het zou verliezen [Verse 2] Well the honeymoon ended and life began Banen en rekeningen, het contact met vrienden verliezen En dat appartement werd elke dag kleiner Then one night the walls finally closed in Ik kwam laat thuis, Ze zei, "Waar ben je geweest Je belde me altijd om te zeggen dat je onderweg was. Ze zei: "Als het zo moet, dan neem ik ontslag." Toen liep ze de deur uit I lost it [refrein] Niemand kan me laten huilen, me laten lachen Me laten lachen of me gek maken, zoals zij doet Het is als de vloek die de genezing is Beter of slechter één ding is zeker Het is echte liefde En ik weet niet wat ik zou doen If I lost it [Bridge] I picked myself up from the floor She walked back through the door We bedreven de liefde alsof het de eerste keer was [refrein] No one can make me cry, make me laugh Me laten lachen of me gek maken zoals zij doet Het is als de vloek die de genezing is Beter of slechter een ding is zeker Het is echte liefde En ik weet niet wat ik zou doen If I lost it Oh, als ik het zou verliezen (als ik het zou verliezen) Ik wil het niet verliezen