Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny chesney Songtekst: in my wildest dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny chesney - in my wildest dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my wildest dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny chesney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny chesney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my wildest dreams .

Origineel

[Verse 1] Well I built a million raving beauties out of your make believe Hoping my imagination might run away with me Thought I'd picture every vision that a man could dream about Till you walked through those swing doors and stepped down off that cloud [Chorus] What's an angel like you doing in my wildest dreams? A walking talking loving fantasy Did you come here tonight just to rescue me? What's an angel like you doing in my wildest dreams? [Verse 2] Well, I thought I died and went to Heaven when you set down next to me And I said to myself "this is too good to believe" You look like you belong in a Sunday school choir Instead of in this honky-tonk setting me on fire [Chorus] What's an angel like you doing in my wildest dreams? A walking talking loving fantasy Did you come here tonight just to rescue me? What's an angel like you doing in my wildest dreams? [Verse 3] Are you just wishful thinking? A figment of my mind Well, I'll worry about that tomorrow Right now, it's closing time [Chorus] What's an angel like you doing in my wildest dreams? A walking talking loving fantasy Darling did you come here tonight just to rescue me? What's an angel like you doing in my wildest dreams? What's an angel like you doing in my wildest dreams?

 

Vertaling

[Verse 1] Nou, ik bouwde een miljoen raaskallende schoonheden uit jouw fantasie Hopend dat mijn verbeelding met me op de loop zou gaan Thought I'd picture every vision that a man could dream about Totdat je door die draaideuren liep en van die wolk afstapte [refrein] Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? Een wandelende, pratende, liefhebbende fantasie Ben je vannacht alleen gekomen om me te redden? Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? [Verse 2] Nou, ik dacht dat ik stierf en naar de hemel ging toen je naast me kwam zitten En ik zei tegen mezelf "Dit is te mooi om te geloven" Je ziet eruit alsof je in een zondagsschoolkoor thuishoort In plaats van in deze honky-tonk die me in vuur en vlam zet [refrein] Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? Een wandelende, pratende, liefhebbende fantasie Ben je hier vanavond alleen gekomen om me te redden? Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? [Verse 3] Ben je alleen maar aan het dromen? Een verzinsel van mijn geest Nou, daar maak ik me morgen wel zorgen over Op dit moment, is het sluitingstijd [Chorus] Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? Een wandelende, pratende, liefhebbende fantasie Schat, ben je vannacht alleen gekomen om me te redden? Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen? Wat doet een engel als jij in mijn wildste dromen?