Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny chesney Songtekst: me and you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny chesney - me and you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me and you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny chesney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny chesney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me and you .

Origineel

[Intro] Ordinary, no Really don't think so Not a love this true Common destiny We were meant to be Me and you [Verse 2] Like a perfect scene From a movie screen We're a dream come true Suited perfectly For eternity Me and you [Chorus] Everyday, well I need you even more And the nighttime too There's no way, I could ever let you go Even if I wanted to [Verse 3] Everyday I live Try my best to give All I have to you Thank the stars above That we share this love Me and you [Chorus] Everyday, well I need you even more And the nighttime too There's no way, I could ever let you go Even if I wanted to [Verse 4] Ordinary, no Really don't think so Just a precious few Ever make it last Get as lucky as Me and you [Outro] Me and you

 

Vertaling

[Intro] Gewoon, nee Really don't think so Not a love this true Common destiny We were meant to be voor jou en mij [Verse 2] Like a perfect scene Van een filmscherm We're a dream come true Perfect geschikt Voor de eeuwigheid Jij en ik [refrein] Elke dag, nou ik heb je nog meer nodig En 's nachts ook Ik zou je nooit kunnen laten gaan Zelfs als ik dat zou willen [Verse 3] Everyday I live Doe ik mijn best om Alles wat ik heb aan jou te geven Dank de sterren boven Dat we deze liefde delen ik en jou [refrein] Elke dag, nou heb ik je nog meer nodig En de nacht ook There's no way, I could ever let you go Zelfs als ik dat zou willen [Verse 4] Gewoon, nee Really don't think so Just a precious few Ever make it last Get as lucky as Jij en ik. [Outro] Jij en ik