Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny rogers Songtekst: i could be so good for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny rogers - i could be so good for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i could be so good for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i could be so good for you .

Origineel

If you want to, I'll change the-e situation Right people, right time, just the wrong location I've got a good idea, just you keep me near I'd be so good for you I could be so good for you, I'm gonna help ya Love ya like you want me to I'd do anything for you Id be so good for you I could be so good for you I'll do it like you want me to Love you like you want me to There ain't nothin' I can't go through I'd be so good for you Sometime when you're feelin' like a poor relation Call on me and I'll give you more than conversation Take an' shake it, hey it's a deal And woh big brother I'll make you heal I'll be so good for you I could be so good for you, I'll be right by your side Love you like you want me to There ain't nothin' you can hide from me I'd be so good for you I could be so good for you I'm your man, Love you like you want me to I'll tell you nothin', there ain't nothin', nothin' I cannot do I'll be so good for you Don't ask me no questions, I'll tell ya no lies Use my shoulder to rest on I will be right by your side I will be your ear tonight I could be so good for you, I'm the one you really need Love you like you want me to I can even help you breathe I'll be so good for you I can make the good times roll, make 'em roll Love you with my heart and soul, That's right Ooh-ooh-ooh-ooh, I'd be so good for you

 

Vertaling

Als je wilt, zal ik de situatie veranderen. Juiste mensen, juiste tijd, alleen de verkeerde locatie Ik heb een goed idee, als je me maar in de buurt houdt Ik zou zo goed voor je zijn Ik zou zo goed voor je kunnen zijn, ik ga je helpen Love ya like you want me to Ik zou alles voor je doen Ik zou zo goed voor je zijn Ik zou zo goed voor je kunnen zijn Ik zal het doen zoals jij het wilt Hou van je zoals je dat van me verlangt Er is niets dat ik niet kan doorstaan Ik zou zo goed voor je zijn Ergens als je je een arme relatie voelt Roep me en ik zal je meer geven dan een gesprek Neem en schud het, hey het is een deal En woh grote broer ik zal je genezen Ik zal zo goed voor je zijn Ik kan zo goed voor je zijn, Ik zal aan je zijde staan Love you like you want me to Er is niets wat je voor me kunt verbergen Ik zou zo goed voor je zijn Ik zou zo goed voor je kunnen zijn Ik ben je man, hou van je zoals jij dat wilt Ik zal je niets vertellen, er is niets, niets wat ik niet kan doen Ik zal zo goed voor je zijn Stel me geen vragen, ik zal je geen leugens vertellen Gebruik mijn schouder om op te rusten Ik zal aan je zijde staan Ik zal vanavond je oor zijn Ik zou zo goed voor je kunnen zijn, Ik ben degene die je echt nodig hebt Love you like you want me to Ik kan je zelfs helpen ademen Ik zal zo goed voor je zijn I can make the good times roll, make 'em roll Love you with my heart and soul, That's right Ooh-ooh-ooh-ooh, I'd be so good for you