Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny rogers Songtekst: if i knew what i know now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny rogers - if i knew what i know now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i knew what i know now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i knew what i know now .

Origineel

If I knew then what I know now Well, hello girl, tell me, how have you been? By the way, I'll never make the same mistake again And you know girl, it's been a long hard time Nothing like back when you were mine And if I knew then what I know now I'd have found the way To make things work out somehow I'd have held you tight I'd have treated you right If I knew then what I know now It's a crazy world for a boy and a girl Harder than it is for a woman and a man Oh, it was easy then just to push you away Guess I never knew how I feel today If we knew then... You know I do things differently If you ever come back to me If we could just go back in time There's no broken heart Girl, we're at the start this time

 

Vertaling

Als ik toen wist wat ik nu weet Nou, hallo meisje, vertel me, hoe gaat het met je? Trouwens, ik zal nooit meer dezelfde fout maken. En weet je meisje, het is een lange, moeilijke tijd geweest Niets zoals toen je de mijne was En als ik toen wist wat ik nu weet zou ik een manier gevonden hebben Om alles op een of andere manier goed te maken Ik zou je stevig vastgehouden hebben Ik zou je goed behandeld hebben Als ik toen wist wat ik nu weet Het is een gekke wereld voor een jongen en een meisje Moeilijker dan het is voor een vrouw en een man Oh, het was toen makkelijk om je weg te duwen Ik denk dat ik nooit geweten heb hoe ik me nu voel. Als we het toen wisten... Je weet dat ik dingen anders doe. Als je ooit bij me terugkomt Als we gewoon terug in de tijd konden gaan There's no broken heart Meid, we staan aan het begin deze keer