Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny rogers Songtekst: making music for money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny rogers - making music for money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van making music for money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals making music for money .

Origineel

When I woke up this morning I was tired as I could be I think I was counting my money When I should have been counting sheep My agent he just called me And told me what I should be If I would make my music for money Instead of making music for me I said I know that this may sound funny But money don't mean nothin' to me I won't make my music for money, no I'm gonna make my music for me He said that people only buy the love songs Rock and roll is not too long He said son you got to be commerical If you want to turn the people on And I said turning on the people Now that's a beautiful place to be But if I spend my time makin' memorable rhyme Well who's gonna turn on me? I said I know that this may sound funny But money don't mean nothin' to me I won't make my music for money, no I'm gonna make my music for me Well now, I went up the country And I'll tell you all about the scene I found a place with much charm and much grace That was untouched by the music machine Well the people where havin' a good time Makin' music all day long And nobody cared if they ever got paid One penny for playin' a song I said I know that this may sound funny But money don't mean nothin' to me I won't make my music for money, no I'm gonna make my music for me

 

Vertaling

Toen ik vanmorgen wakker werd was ik zo moe als maar zijn kon Ik denk dat ik mijn geld aan het tellen was terwijl ik eigenlijk schapen had moeten tellen Mijn agent belde me net En vertelde me wat ik zou moeten zijn Als ik mijn muziek voor geld zou maken In plaats van muziek voor mezelf te maken Ik zei, ik weet dat het misschien grappig klinkt Maar geld betekent niets voor mij Ik ga mijn muziek niet voor geld maken, nee Ik ga mijn muziek voor mezelf maken Hij zei dat mensen alleen de liefdesliedjes kopen Rock and roll is niet te lang Hij zei zoon je moet commercieel zijn If you want to turn the people on En ik zei, zet de mensen aan Dat is een mooie plek om te zijn But if I spend my time makin' memorable rhyme Nou, wie gaat zich dan tegen mij keren? Ik zei dat ik weet dat dit misschien grappig klinkt Maar geld betekent niets voor mij. Ik maak mijn muziek niet voor geld, nee Ik ga mijn muziek voor mezelf maken Welnu, ik ging het land op En ik zal je alles vertellen over de scene Ik vond een plek met veel charme en veel gratie That was untouched by the music machine Nou, de mensen hadden het naar hun zin De hele dag muziek maken En niemand gaf er om of ze ooit betaald werden Eén penny voor het spelen van een liedje Ik zei, ik weet dat dit misschien grappig klinkt Maar geld betekent niets voor mij Ik maak mijn muziek niet voor geld, nee Ik ga mijn muziek voor mezelf maken