Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny rogers Songtekst: sail away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny rogers - sail away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sail away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sail away .

Origineel

Across the bay a lady waits to hold me tight And my boat and I are ready to set sail If the weather keeps on holdin' and the wind is right I'll be wrapped up in my sweet one's arms tonight And we will sail away On the wings of love into the night Cast out our fortunes on the sea We'll go to sleep together With the rockin' of the water Dream of how our life will someday be When she sails away with me As I slip across the waves my sails are high and full My mind is on the one I wait to see And I dream about an island somewhere in my mind Where someday I will take her off with me And we will sail away On the wings of love into the night Cast out our fortunes on the sea We'll go to sleep together With the rockin' of the water Dream of how our life will someday be When she sails away with me Then a smile comes upon me as I look across the bow; I see the lady on the side But she will wait no more as I head towards the shore 'Cause tonight I'm gonna take her for a ride

 

Vertaling

Aan de overkant van de baai wacht een dame om me vast te houden En mijn boot en ik zijn klaar om uit te varen If the weather keeps on holdin' and the wind is right zal ik vanavond in de armen van mijn geliefde liggen En we zullen wegzeilen Op de vleugels van de liefde de nacht in Ons fortuin uitwerpen op de zee We gaan samen slapen Met het deinen van het water Dromen van hoe ons leven op een dag zal zijn Als ze met mij wegzeilt Als ik over de golven glijd, zijn mijn zeilen hoog en vol Mijn gedachten zijn bij degene die ik wacht om te zien En ik droom over een eiland ergens in mijn gedachten Waar ik haar op een dag met me mee zal nemen En we zullen wegzeilen Op de vleugels van de liefde de nacht in Ons fortuin uitwerpen op de zee We zullen samen gaan slapen Met het deinen van het water Dromen van hoe ons leven op een dag zal zijn Als ze met mij wegzeilt Dan komt er een glimlach op mijn gezicht als ik over de boeg kijk; Ik zie de dame aan de zijkant Maar ze zal niet meer wachten als ik richting de kust ga 'Cause tonight I'm gonna take her for a ride