Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kenny rogers Songtekst: they don’t make them like they used to

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kenny rogers - they don’t make them like they used to ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van they don’t make them like they used to? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kenny rogers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kenny rogers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals they don’t make them like they used to .

Origineel

They don't make 'em like they used to, those guys And I can't get used to the way that it is today No one to look up to, hard times, and though I try I just can't find the reason these days And it seems like the seasons are passing me They're going by, nothing to hold on to, rough times And it goes on, so count on me, and I'll count on you You can lean on me, two of us stronger We won't be alone any longer Now and for always we will be good friends Count on me, into any storm, we're gonna survive it Into any fire, we'll carry on Know that one day you and me will both be old friends And we'll sit on the sofa and talk about how They don't make 'em like they used to, you'll see As time goes on, so count on me, and I'll count on you In a world like this, when nothing's sure And people are afraid, I'll be here for ' Now and for always we will be good friends Count on me, they don't make it now like they used to They're not gonna last like you and me, I'll be there Oh, always we will be, year by year Depend on me, into any storm, we're gonna survive it Into any fire, just count on me, I'll be there Oh, tough guys, you and me, year by year They will see, they don't make it now like they used to They're not gonna last like you and me...

 

Vertaling

Ze maken ze niet meer zoals vroeger, die kerels. En ik kan niet wennen aan de manier waarop het vandaag is Niemand om naar op te kijken, moeilijke tijden, en hoewel ik het probeer Ik kan gewoon de reden niet vinden deze dagen En het lijkt alsof de seizoenen aan me voorbij gaan Ze gaan voorbij, niets om me aan vast te houden, moeilijke tijden And it goes on, so count on me, and I'll count on you Je kunt op mij leunen, twee van ons sterker We zullen niet langer alleen zijn Nu en voor altijd zullen we goede vrienden zijn Reken op mij, in elke storm, we zullen het overleven In elk vuur, gaan we door Weet dat op een dag jij en ik oude vrienden zullen zijn En we zullen op de bank zitten en praten over hoe Ze maken ze niet meer zoals vroeger, je zult zien Als de tijd verstrijkt, reken dan op mij, en ik reken op jou In een wereld als deze, waar niets zeker is En mensen bang zijn, zal ik er voor je zijn Nu en voor altijd zullen we goede vrienden zijn Reken op mij, ze maken het nu niet meer zoals vroeger Ze houden het niet vol zoals jij en ik, ik zal er zijn Oh, altijd zullen we er zijn, jaar na jaar Vertrouw op mij, in elke storm, we zullen het overleven In elk vuur, reken maar op mij, ik zal er zijn Oh, stoere jongens, jij en ik, jaar na jaar Ze zullen zien, dat ze het nu niet meer maken zoals vroeger Ze houden het niet vol zoals jij en ik...