Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: keri hilson Songtekst: all the boys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: keri hilson - all the boys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all the boys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van keri hilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van keri hilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all the boys .

Origineel

So long my lovesick youngsters Goodbye my used to be friends I remember each vacation Each day we wasted It felt so different then So long my Casanova Fair well to my long lost friends I remember all the kisses The hits and misses I never knew a love like this After all the boys that I thought I loved before I didn't know what love was Til you knocked on my door After all the boys that I wished had loved me more I didn't know what love was Never had this feeling before Say you love me love me love me You love me love me love me Didn't know what love was Until you loved me loved me loved me But yeah you love me love me love me Oh yeah you love me love me love me Didn't know what love was Til you knocked on my door So long my traveling soldiers Reminisce about the boy cross town Peace to the wide eyed genius With Hollywood dreams Said he never wanted to be tied down So long my high school teacher Damn I had a crush but I couldn't reach ya Remember all the guys They were never right I'm so glad I found you this time After all the boys that I thought I loved before I didn't know what love was Til you knocked on my door After all the boys that I wished had loved me more I didn't know what love was Never had this feeling before Say you love me love me love me You love me love me love me Didn't know what love was Until you loved me loved me loved me But yeah you love me love me love me Ooh you love me love me love me Didn't know what love was Til you knocked on my door Oh when I didn't know I did not know Til you let me know And I didn't see I could ever be This happy And I never loved In a way that I do today Oh I'll never be the same Since your loving came my way Say you love me love me love me You love me love me love me Didn't know what love was Until you loved me loved me loved me But yeah you love me love me love me Ooh you love me love me love me Didn't know what love was Til you knocked on my door Say you love me love me love me You love me love me love me Didn't know what love was Until you loved me loved me loved me But yeah you love me love me love me Ooh you love me love me love me Didn't know what love was Til you knocked on my door Say you love me love me love me You love me love me love me Didn't know what love was Until you loved me loved me loved me But yeah you love me love me love me Ooh you love me love me love me Didn't know what love was Til you knocked on my door

 

Vertaling

Vaarwel mijn verliefde jongelui Vaarwel mijn vroegere vrienden Ik herinner me elke vakantie Elke dag die we verspilden Het voelde toen zo anders Tot ziens, mijn Casanova Vaarwel aan mijn lang verloren vrienden Ik herinner me al de kussen De hits en missers Ik heb nooit een liefde als deze gekend Na al die jongens waarvan ik dacht te houden wist ik niet wat liefde was Tot jij op mijn deur klopte Na alle jongens waarvan ik wenste dat ze meer van me hadden gehouden wist ik niet wat liefde was Nooit eerder had ik dit gevoel Zeg dat je van me houdt, hou van me, hou van me Je houdt van me, houdt van me, houdt van me Wist niet wat liefde was Totdat je van me hield, hield van me, hield van me Maar ja je houdt van me hou van me hou van me Oh ja je houdt van me hou van me hou van me Wist niet wat liefde was Totdat je op mijn deur klopte Tot ziens mijn reizende soldaten Herinner me aan de jongen in de stad Vrede aan het genie met de grote ogen Met Hollywood dromen Hij zei dat hij nooit vastgebonden wilde zijn So long my high school teacher Verdomme ik was verliefd maar ik kon je niet bereiken Remember all the guys They were never right Ik ben zo blij dat ik je deze keer gevonden heb Na al die jongens waarvan ik dacht te houden Ik wist niet wat liefde was Tot jij op mijn deur klopte Na al die jongens waarvan ik wenste dat ze meer van me hadden gehouden wist ik niet wat liefde was Nooit eerder had ik dit gevoel Zeg dat je van me houdt, hou van me, hou van me Je houdt van me, houdt van me, houdt van me Wist niet wat liefde was Totdat je van me hield, hield van me, hield van me Maar ja je houdt van me hou van me hou van me Ooh je houdt van me hou van me hou van me Wist niet wat liefde was Til you knocked on my door Oh toen ik het niet wist I did not know Til you let me know And I didn't see I could ever be zo gelukkig kon zijn And I never loved Op een manier zoals ik dat vandaag doe Oh ik zal nooit meer dezelfde zijn Sinds jouw liefde mijn kant op kwam Zeg dat je van me houdt, hou van me, hou van me Je houdt van me, houdt van me, houdt van me Wist niet wat liefde was Totdat je van me hield, hield van me, hield van me Maar ja je houdt van me hou van me hou van me Ooh je houdt van me hou van me hou van me Wist niet wat liefde was Til you knocked on my door Zeg dat je van me houdt, hou van me, hou van me You love me love me love me Wist niet wat liefde was Totdat je van me hield, hield van me, hield van me Maar ja je houdt van me hou van me hou van me Ooh je houdt van me hou van me hou van me Wist niet wat liefde was Til you knocked on my door Zeg dat je van me houdt, hou van me, hou van me You love me love me love me Wist niet wat liefde was Until you loved me loved me loved me Maar ja je houdt van me hou van me hou van me Ooh je houdt van me hou van me hou van me Didn't know what love was Til you knocked on my door