Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kesha Songtekst: fly away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kesha - fly away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fly away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kesha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kesha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fly away .

Origineel

[Chorus] I'm about to fly away I'm about to fly I'm about to fly away I'm about to... Scream! [Verse 1] Martyr for ambition Nobody would listen I'll leave them all behind It's almost time [Chorus] I'm about to fly away I'm about to fly I'm about to fly away I'm about to fly [Verse 2] Try to hold me back, tie me down to the ground In vain, in spite, in jealously Cramp my style, bitch, get off my back Why do you try so hard to bring me? Secret that they cannot see Blinded by animosity This is my life, I'm livin' it right [Chorus] I'm about to fly away I'm about to fly (I'm about to) I'm about to fly away I'm about to... breathe Breathe (breathe), breathe (breathe) Breathe (breathe), breathe (breathe) [Verse 3] These wolves make me sick Feeling claustrophobic I'll leave it all behind It's almost time [Chorus] I'm about to fly away I'm about to fly (I'm about to) I'm about to fly away I'm about to fly [Bridge] No more bible belt morality Sick of watching my mouth, keeping it be seen It's not your job to try to save me What I believe's what I believe I'm done trying to pretend I'm one of them Don't want to be, I've never been I've put in my time, kiss this goodbye [Chorus] I'm about to fly away I'm about to fly (I'm about to) I'm about to fly away I'm about to fly (I'm about to) I'm about to fly away I'm about to fly I'm about to fly I'm about to fly I'm about to fly

 

Vertaling

[refrein] Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt om te vliegen Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt om... Schreeuw! [Verse 1] Martelaar voor ambitie Niemand zou luisteren Ik laat ze allemaal achter Het is bijna tijd [refrein] Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt om te vliegen Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt om te vliegen [Verse 2] Try to hold me back, tie me down to the ground Tevergeefs, in weerwil, in jaloezie Cramp my style, bitch, get off my back Waarom probeer je zo hard om me te brengen? Geheim dat ze niet kunnen zien Verblind door vijandigheid Dit is mijn leven, ik leef het goed [refrein] Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt om te vliegen (I'm about to) Ik sta op het punt om weg te vliegen I'm about to... breathe Adem (adem), adem (adem) Adem (adem), adem (adem) [Verse 3] Deze wolven maken me ziek Ik voel me claustrofobisch I'll leave it all behind Het is bijna tijd [refrein] Ik sta op het punt om te vliegen away Ik sta op het punt om te vliegen (I'm about to) Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt te vliegen [Bridge] No more bible belt morality Ziek van naar mijn mond te kijken, het te laten zien Het is niet jouw taak om me te redden Wat ik geloof is wat ik geloof Ik ben er klaar mee om te doen alsof ik één van hen ben Dat wil ik niet zijn, dat ben ik nooit geweest Ik heb mijn tijd uitgezeten, kus dit vaarwel [Chorus] Ik sta op het punt om weg te vliegen Ik sta op het punt te vliegen Ik sta op het punt te vliegen away Ik sta op het punt om te vliegen (I'm about to) Ik sta op het punt te vliegen away I'm about to fly I'm about to fly I'm about to fly I'm about to fly