Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kesha Songtekst: wherever you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kesha - wherever you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wherever you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kesha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kesha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wherever you are .

Origineel

It was a summer night,. The stars were all aligned.. You, you, you, you,. Showed up and blew my mind.. We didn't sleep at all,. Played records all night long.. That, that, that,. Night I kinda fell love.. Something in your kiss,. Made my body electric,. And you set me free.. That night brought to life,. All the magic that's inside,. Of you and me.. Wherever you are,. You are forever on my mind.. Wherever you are,. Know that our love will never die.. Wherever you are,. Wherever you are,. Love will never die.. Wherever you are,. Wherever you are.. Electric warrior love,. The sun was coming up.. Red, red, red wine and whiskey,. On your tongue.. Tangled up in your sheets,. You saw the real me.. You, you, you,. Give me something to believe.. Something in your kiss,. Made my body electric,. And you set me free.. That night brought to life,. All the magic that's inside,. Of you and me.. Wherever you are,. You are forever on my mind.. Wherever you are,. Know that our love will never die.. Wherever you are,. Wherever you are,. Love will never die.. Wherever you are,. Wherever you are.. Wherever you are.. Nothing can last forever,. But I'll always remember,. Those nights we spent together.. Wherever, wherever.. Wherev er you are,. Wherever you are,. Love will never die.. Wherever you are,. Wherever you are.. Love will never die.. Wherever you are.

 

Vertaling

Het was een zomernacht. De sterren stonden allemaal op één lijn... Jij, jij, jij, jij... Kwam opdagen en blies mijn geest... We sliepen helemaal niet... Speelden de hele nacht platen... Die, die, die... De nacht dat ik een beetje verliefd werd... Iets in je kus... Maakte mijn lichaam elektrisch... En jij maakte me vrij... Die nacht bracht tot leven... Alle magie die in me zit... Van jou en mij... Waar je ook bent... Je bent voor altijd in mijn gedachten... Waar je ook bent... Weet dat onze liefde nooit zal sterven... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Liefde zal nooit sterven... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Elektrische krijger liefde... De zon kwam op... Rode, rode, rode wijn en whiskey... Op je tong... Verstrengeld in je lakens... Je zag de echte mij... Jij, jij, jij... Geef me iets om te geloven... Iets in je kus... Maakte mijn lichaam elektrisch... En je bevrijdde me... Die nacht bracht tot leven... Alle magie die in me zit... Van jou en mij... Waar je ook bent... Je bent voor altijd in mijn gedachten... Waar je ook bent... Weet dat onze liefde nooit zal sterven... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Liefde zal nooit sterven... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Niets kan eeuwig duren... Maar ik zal me altijd herinneren... De nachten die we samen doorbrachten... Waar, waar dan ook... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Liefde zal nooit sterven... Waar je ook bent... Waar je ook bent... Liefde zal nooit sterven... Waar je ook bent.