Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kessler Songtekst: where are you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kessler - where are you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where are you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kessler! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kessler en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where are you .

Origineel

Oh, hmm Where are you Christmas Why can't I find you Why have you gone away Where is the laughter You used to bring me Why can't I hear music play My world is changing I'm rearranging Does that mean Christmas changes too Where are you Christmas Do you remember The one you used to know I'm not the same one See what the time's done Is that why you have let me go Christmas is here Everywhere, oh Christmas is here If you care, oh If there is love in your heart and your mind You will feel like Christmas all the time Oh, I feel you Christmas I know I've found you You never fade away, oh The joy of Christmas Stays here inside us Fills each and every heart with love Where are you Christmas Fill your heart with love

 

Vertaling

Oh, hmm Waar ben je met kerstmis Waarom kan ik je niet vinden Waarom ben je weggegaan Waar is de lach die je me altijd bracht Waarom hoor ik geen muziek spelen Mijn wereld is aan het veranderen Ik ben aan het herschikken Betekent dat dat Kerstmis ook verandert Waar ben je met kerstmis Herinner jij je Degene die je vroeger kende Ik ben niet meer dezelfde Kijk wat de tijd heeft gedaan Is dat waarom je me hebt laten gaan Kerstmis is hier Overal, oh Kerstmis is hier Als je om me geeft, oh Als er liefde is in je hart en je geest Dan voel je je altijd als Kerstmis O, ik voel je Kerstmis Ik weet dat ik je gevonden heb Je vervaagt nooit, oh de vreugde van kerstmis blijft in ons Vult elk hart met liefde Waar ben je kerstmis Vul je hart met liefde