Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kevin burke Songtekst: and when i die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kevin burke - and when i die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and when i die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kevin burke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kevin burke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and when i die .

Origineel

And when I die and when I'm dead, dead and gone, there'll be one child born and a world to carry on, to carry on. I'm not scared of dying and I don't really care. If it's peace you find in dying, well, then let the time be near. If it's peace you find in dying, when dying time is here, just bundle up my coffin cause it's cold way down there, I hear that's it's cold way down there, yeah, crazy cold way down there. And when I die and when I'm gone, there'll be one child born and a world to carry on, to carry on. My troubles are many, they're as deep as a well. I can swear there ain't no heaven but I pray there ain't no hell. Swear there ain't no heaven and pray there ain't no hell, but I'll never know by living, only my dying will tell, only my dying will tell, yeah, only my dying will tell. And when I die and when I'm gone, there'll be one child born and a world to carry on, to carry on. Give me my freedom for as long as I be. All I ask of living is to have no chains on me. All I ask of living is to have no chains on me, and all I ask of dying is to go naturally, only want to go naturally. Don't want to go by the devil, don't want to go by the demon, don't want to go by Satan, don't want to die uneasy, just let me go naturally. And when I die and when I'm gone, there'll be one child born, there'll be one child born. When I die, there'll be one child born. When I die, there'll be one child born. When I die, there'll be one child born. When I die, there'll be one child born.

 

Vertaling

En als ik sterf en als ik dood ben, dood en weg, zal er een kind geboren worden en een wereld om door te gaan, om door te gaan. Ik ben niet bang om te sterven en het kan me ook niet schelen. Als je vrede vindt in sterven, wel, laat de tijd dan nabij zijn. Als het vrede is om te sterven, als de tijd om te sterven hier is, pak dan mijn kist in want het is koud daar beneden, Ik heb gehoord dat het daar beneden koud is, ja, het is daar beneden te koud. En als ik sterf en als ik er niet meer ben, zal er een kind geboren worden en een wereld om door te gaan, om door te gaan. Mijn problemen zijn talrijk, ze zijn zo diep als een put. Ik kan zweren dat er geen hemel is, maar ik bid dat er geen hel is. Ik zweer dat er geen hemel is en bid dat er geen hel is, maar ik zal het nooit weten door te leven, alleen mijn sterven zal het zeggen, alleen mijn sterven zal het zeggen, ja, alleen mijn sterven zal het zeggen. En als ik sterf en als ik er niet meer ben, zal er een kind geboren worden en een wereld om door te gaan, om door te gaan. Geef me mijn vrijheid voor zolang als ik ben. Alles wat ik vraag van het leven is om geen kettingen op mij te hebben. Alles wat ik vraag van het leven is om geen ketenen op mij, en alles wat ik vraag van sterven is om natuurlijk te gaan, alleen willen natuurlijk gaan. Ik wil niet gaan door de duivel, ik wil niet gaan door de demon, wil niet gaan door Satan, wil niet ongemakkelijk sterven, laat me gewoon natuurlijk gaan. En als ik sterf en als ik weg ben, zal er een kind geboren worden, er zal een kind geboren worden. Als ik sterf, zal er één kind geboren worden. Als ik sterf, zal er één kind geboren worden. Als ik sterf, zal er één kind geboren worden. Als ik sterf, zal er één kind geboren worden.