Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kevin devine Songtekst: just stay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kevin devine - just stay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just stay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kevin devine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kevin devine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just stay .

Origineel

I found my fickle friend Out in the alley way He said, You don't look so good I said, "Hey doc that's great You started practicing ? I never got the note So let's shake and trade And be on our way " Let's go, go, go So here we are again Inside your neon shrine Sharing a chopping block Beneath embarrassed light That tries to hide from us It tucks itself away So we both grab hold And say no you don't Just stay, just stay And I'm racing towards The one mistake That locks me in my place The judgement call That justifies the smirk stuck on my face My crooked life scared straight and stiff By the last wrong turn I'll take But I'm not there yet so come purr, my pet Let's play, let's play The morning's hot and harsh My notebook fills itself The words come thick with sweat It feels like someone else Is writing all of this Someone I just can't believe When I mop my brow Set my pen back down It's still me, still me And I'm grabbing at a feeling now That I can't ever name Some sign post to remind me How I wanted things this way And she said, it's pretty But you hate yourself I can hear it clear as day And I say, a sin like this It sounds worse than it is I'm okay, okay I'm okay, okay Just stay, just stay

 

Vertaling

Ik vond mijn wispelturige vriend In het steegje Hij zei, "Je ziet er niet zo goed uit Ik zei, "Hé doc dat is geweldig Ben je begonnen met oefenen? Ik heb het briefje nooit gekregen So let's shake and trade And be on our way " Laten we gaan, gaan, gaan. Dus hier zijn we weer Inside your neon shrine Sharing a chopping block Onder beschaamd licht Dat zich voor ons probeert te verbergen Het verstopt zichzelf Dus grijpen we beiden En zeggen nee, dat doe je niet Blijf gewoon, blijf gewoon En ik race naar Die ene fout That locks me in my place Het oordeel Dat de grijns op mijn gezicht rechtvaardigt Mijn kromme leven bang recht en stijf Door de laatste verkeerde afslag die ik zal nemen Maar ik ben er nog niet dus kom spinnen, mijn lieveling Laten we spelen, laten we spelen De ochtend is heet en hard Mijn notitieboekje vult zichzelf De woorden komen dik van het zweet Het voelt alsof iemand anders dit allemaal aan het schrijven is Iemand die ik gewoon niet kan geloven When I mop my brow mijn pen weer neerleg Het is nog steeds mij, nog steeds mij En ik grijp nu naar een gevoel That I can't ever name Een teken om me eraan te herinneren Hoe ik dingen wilde op deze manier En ze zei, het is mooi Maar je haat jezelf I can hear it clear as day En ik zeg, een zonde als deze Het klinkt erger dan het is Ik ben oké, oké I'm okay, okay Just stay, just stay