Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kevin gates Songtekst: feel good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kevin gates - feel good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kevin gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kevin gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel good .

Origineel

[Intro] It don't make me feel good, don't make me feel good I wasn't made to love I wasn't made to love I wasn't made to love What the fuck I look like loving a bitch When I know that my daughter love me What the fuck I look like loving a bitch When I know that my daughter love me I know that my daughter love me I know that my daughter love me [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Yeah I'm sure it make you feel good Got money got a lot of clothes That shit don't make me feel good Say you do a lot of drugs Yeah I'm sure it make you feel good I wasn't made to love I wanna be somebody else Really hate waking up I wanna be somebody else Breakin' up makin' up I wanna be somebody else Know I don't lie moving narcotics She don't wanna see nobody else [Verse 1: Kevin Gates] I be walking round in the mall In the mall I got everything outta every store Ain't to many items I ain't bought Problem coming when you ball Haters wanna see you fall Lie and saying that they love you You go to jail they get lost Launching pad we done hit the stars and back Big dick lotta women vouch for that Swag daily tell me why you stalking that Leave the bitch she gon' have a heart attack [?] Versace gold plates so I brought the flap Mansions I got that ain't even all I have Shawty thick can't believe I'm talking back Ready for love this the lick of a lifetime If we get caught go away for a lifetime Say you love me I know I'm not the only one Killed that nigga for my dawg and now he owe me one [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Yeah I'm sure you feel good Got money got a lot of clothes That shit don't make me feel good Say you do a lot of drugs Yeah I'm sure it make you feel good I wasn't made to love I wanna be somebody else Really hate waking up I wanna be somebody else Breakin' up makin' up I wanna be somebody else Know I don't lie moving narcotics She don't wanna see nobody else [Verse 2: Stitches] I can't trust nobody Cause everybody fake They say they got yo back They'll shoot you in your face I was a drug dealer Mothafuckas in these streets actin' like thug niggas You pull that bullshit card out and they gon' say shit You talking shit behind my back you getting sprayed bitch This rap game brought me problems but it brought that brick And if it wasn't for this game I'd prolly be dead I don't trust no nigga I don't trust a hoe And if you gon' do a crime do it solo These mothafuckas telling on me took her time off Working with feds and they writing them statements That's how you gon' get killed lil boy To be dope boy gotta keep it real boy [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Yeah I'm sure you feel good Got money got a lot of clothes That shit don't make me feel good Say you do a lot of drugs Yeah I'm sure it make you feel good I wasn't made to love I wanna be somebody else Really hate waking up I wanna be somebody else Breakin' up makin' up I wanna be somebody else Know I don't lie moving narcotics She don't wanna see nobody else

 

Vertaling

[Intro] Het laat me niet goed voelen, laat me niet goed voelen I was not made to love Ik ben niet gemaakt om lief te hebben Ik ben niet gemaakt om lief te hebben Hoe zie ik er verdomme uit als ik van een teef hou Als ik weet dat mijn dochter van me houdt What the fuck I look like loving a bitch Als ik weet dat mijn dochter van me houdt Ik weet dat mijn dochter van me houdt. Ik weet dat mijn dochter van me houdt [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Ja, ik weet zeker dat het je een goed gevoel geeft. Got money got a lot of clothes Die shit geeft me geen goed gevoel Zeggen dat je veel drugs gebruikt Ja, ik weet zeker dat je je er goed door voelt. Ik ben niet gemaakt om lief te hebben Ik wil iemand anders zijn. Ik haat het om wakker te worden Ik wil iemand anders zijn Breakin' up makin' up Ik wil iemand anders zijn. Ik weet dat ik niet lieg als ik narcotica verplaats Ze wil niemand anders zien [Verse 1: Kevin Gates] I be walking round in the mall In the mall I got everything outta every store Ain't to many items I ain't bought Problem coming when you ball Haters willen je zien vallen Liegen en zeggen dat ze van je houden You go to jail they get lost Launching pad we done hit the stars and back Grote lul, veel vrouwen staan daarvoor in. Swag daily tell me why you stalking that Laat die trut met rust, ze krijgt een hartaanval. [?] Versace gouden platen, dus ik bracht de klep mee. Mansions I got that ain't even all I have Shawty thick kan niet geloven dat ik terug praat Ready for love this the lick of a lifetime Als we gepakt worden, gaan we levenslang weg Zeg dat je van me houdt, ik weet dat ik niet de enige ben. Killed that nigga for my dawg and now he owe me one [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Yeah I'm sure you feel good Got money got a lot of clothes Door die shit voel ik me niet goed Zeg dat je veel drugs gebruikt Ja, ik weet zeker dat je je er goed door voelt. Ik ben niet gemaakt om lief te hebben Ik wil iemand anders zijn Ik haat het om wakker te worden Ik wil iemand anders zijn. Breakin' up makin' up Ik wil iemand anders zijn Ik weet dat ik niet lieg als ik narcotica verplaats She don't wanna see nobody else [Verse 2: Stitches] I can't trust nobody Cause everybody fake They say they got yo back They'll shoot you in your face I was a drug dealer Mothafuckas in these streets actin' like thug niggas Je trekt die onzin kaart uit en ze gaan shit zeggen Je praat onzin achter mijn rug je wordt bespoten bitch Dit rap spel bracht me problemen, maar het bracht die steen En als het niet voor dit spel was, zou ik waarschijnlijk dood zijn. Ik vertrouw geen neger, ik vertrouw geen hoer En als je een misdaad begaat, doe het dan alleen Die klootzakken die me verraden hebben haar vrije tijd genomen. Ze werken met de FBI en ze schrijven verklaringen. Dat is hoe je gedood gaat worden, kleine jongen Om dope jongen te zijn moet je het echt houden jongen [Chorus: Kevin Gates] Gotta a bad bitch she at home It don't make me feel good These niggas loving these hoes Yeah I'm sure you feel good Got money got a lot of clothes Door die shit voel ik me niet goed Zeg dat je veel drugs gebruikt Yeah I'm sure it make you feel good I wasn't made to love I wanna be somebody else Ik haat het om wakker te worden I wanna be somebody else Breakin' up makin' up I wanna be somebody else Ik weet dat ik niet lieg als ik narcotica verplaats She don't wanna see nobody else