Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kevin gates Songtekst: what up homie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kevin gates - what up homie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what up homie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kevin gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kevin gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what up homie .

Origineel

[Verse 1] They say we moving to fast, big deal-bite us Other side of the class the slim chicks like us Other side of the glass shooter windshield wiper Now the tears on my side and you still can't wipe them A lot of baby mamas hard to feed them from the pen I'm a make it from this rapping I'm a feed them from the pen You are the sum of equation when niggas don't keep it real Now niggas telling on me cause never know how it feel I swear the dope game just get so phony Weight of the world say that it all fell on me And the closest of the closest had they [?] on me Sometimes I don't sleep and it been so lonely Lot of time ride around with out the chrome on me I'm tired of living would somebody put the chrome on me But I got to stand strong cause of what I stand for Life sentence ain't comprehend of what it stand for [Hook] (Be like what up homie) I've been with you through the storm hope you know I miss you and I wish you hurry home (What up homie) Hard to touch you through the phone so I put together this letter and stuck in a song (What up homie) Eventually you will see I ain't forget about I'm just busy doing me (I be like what up homie) Eventually you will see never forget about you I'm just busy doing me [Verse 2] As your life unravels know I'm with you in the cuffs I know you get to travel but it's different on the bus I remember you and me sitting in the trap Talking how you like bentleys and how you want to rap Talking how you like you Christine and how you want her back Her boyfriend got stupid, you caught him with a gat Deep in the paint, shots high percentage Rawest in the city, niggas not competition Play your song over the phone, it's only steel Riding in the s500 to Lauren Hill The rain keep falling water dropping on my sleeves The water like my problems trying to drop me to my knees Can see me in the whip blowing killer behind the tint But my girlfriend tripping we still behind on the rent Thats when I told her everything I had a way of working out Pockets broker then my leg, hard to see it working out [Hook] (Be like what up homie) I've been with you through the storm hope you know I miss you and I wish you hurry home (What up homie) Hard to touch you through the phone so I put together this letter and stuck in a song (What up homie) Eventually you will see I ain't forget about I'm just busy doing me (I be like what up homie) Eventually you will see never forget about you I'm just busy doing me

 

Vertaling

[Verse 1] They say we moving to fast, big deal-bite us Andere kant van de klas de slanke kuikens zoals ons Other side of the glass shooter windshield wiper Now the tears on my side and you still can't wipe them Een heleboel baby mama's moeilijk om ze te voeden uit de pen Ik verdien het met rappen. Ik voed ze uit de kooi. You are the sum of equation when niggas don't keep it real Nu verklikken ze me omdat ze nooit weten hoe het voelt Ik zweer dat het drugsspel zo nep is geworden Het gewicht van de wereld zegt dat het allemaal op mij is gevallen And the closest of the closest had they [?] on me Sometimes I don't sleep and it been so lonely Veel tijd rondrijden zonder het chroom op mij I'm tired of living would somebody put the chrome on me Maar ik moet sterk staan om waar ik voor sta Life sentence ain't comprehend of what it stand for [Hook] (Be like what up homie) I've been with you through the storm hope you know I miss you and I wish you hurry home (What up homie) Moeilijk om je te bereiken via de telefoon dus ik stelde deze brief samen en plakte er een liedje in (What up homie) Uiteindelijk zul je zien dat ik je niet ben vergeten ik ben gewoon druk met mezelf (I be like what up homie) Uiteindelijk zul je zien dat ik je nooit vergeet ik ben gewoon met mezelf bezig [Verse 2] Als je leven zich ontrafelt weet dan dat ik bij je ben in de boeien Ik weet dat je reist maar het is anders in de bus I remember you and me sitting in the trap Talking how you like bentleys and how you want to rap Praten over hoe je van je Christine houdt en hoe je haar terug wilt. Haar vriendje werd dom, je betrapte hem met een gat Diep in de verf, hoog percentage schoten Rauwste in de stad, niggas geen competitie Speel je liedje over de telefoon, het is maar staal Riding in the s500 to Lauren Hill The rain keep falling water dropping on my sleeves Het water als mijn problemen probeert me op mijn knieën te laten vallen Can see me in the whip blowing killer behind the tint Maar mijn vriendin tript we lopen nog steeds achter met de huur Thats when I told her everything I had a way of working out Pockets broker then my leg, hard to see it working out [Hook] (Be like what up homie) I've been with you through the storm hope you know I miss you and I wish you hurry home (What up homie) Hard to touch you through the phone so I put together this letter and stuck in a song (What up homie) Uiteindelijk zul je zien dat ik je niet ben vergeten ik ben gewoon druk met mezelf (I be like what up homie) Uiteindelijk zul je zien dat ik je nooit vergeet ik ben gewoon met mezelf bezig