Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: khalid Songtekst: my bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: khalid - my bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van khalid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van khalid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my bad .

Origineel

[Verse 1] Can't count up the times you've blown my line And that's been on my mind a lot lately I wanna leave the extra all behind, mmm And I know that you wanna be my baby, mmm yeah [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We was cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We were cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Verse 2] Oh, we both care about it But arguing with me just isn't worth it No, no, no Don't go reachin' in your bag, your bag, yeah I didn't text you back 'cause I was workin' Ah, yeah [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We was cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We were cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Bridge] Gave you all the signs Gave you all of my time, my love You're followin' the signs But you're followin' the wrong signs, my love Gave you all the signs Gave you all of my time, my love (Gave you all my time and all my love) You're followin' the signs But you're followin' the wrong signs, my love [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We was cool, yeah, we was vibin' (Vibin') Gotta put my phone on silent (On silent) So my, my, my, my bad (My bad) Blowin' me up, you've been wildin' (Blowin' me up) We were cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Outro] Oh my, my, my Oh my, my, my My bad, my bad Alright

 

Vertaling

[Verse 1] Ik kan de keren niet tellen dat je mijn zin hebt verpest And that's been on my mind a lot lately I wanna leave the extra all behind, mmm And I know that you wanna be my baby, mmm yeah [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We waren cool, yeah, we vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We waren cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Verse 2] Oh, we both care about it But arguing with me just isn't worth it Nee, nee, nee Grijp niet in je tas, je tas, ja I didn't sms you back 'cause I was workin' Ah, yeah [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We was cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We waren cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Bridge] Ik gaf je alle tekenen Gaf je al mijn tijd, mijn liefde You're followin' the signs Maar je volgt de verkeerde tekens, mijn liefste Gave you all the signs Ik gaf je al mijn tijd, mijn liefste (Gaf je al mijn tijd en al mijn liefde) You're followin' the signs But you're followin' the wrong signs, my love [Chorus] Said, my bad Blowin' me up, you've been wildin' We waren cool, yeah, we was vibin' (vibin') Gotta put my phone on silent (Op stil) So my, my, my, my bad (My bad) Blowin' me up, you've been wildin' (Blowin' me up) We were cool, yeah, we was vibin' Gotta put my phone on silent So my, my, my bad [Outro] Oh my, my, my Oh my, my, my Mijn slecht, mijn slecht Alright