Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: khorus Songtekst: mais um dia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: khorus - mais um dia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mais um dia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van khorus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van khorus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mais um dia .

Origineel

Mais um dia eu cansado. Aqui neste lugar. Pensando no que pensar. Outro dia ja se passa. E eu no mesmo lugar. Pensando no que vai dar. O que eu quero pra mim. Eu preciso saber. O que eu espero é um sim. Alguém pra me dizer. Quero te entender. Preciso saber. O que eu não sei vem me dizer. Quero te mostrar. Que existe o amor. Que Deus me mostrou. Ao me salvar. Mas, enfim, um dia claro. Tudo chegou no lugar. Cristo, mudou meu andar. Me ensinando, me mostrando. Aonde devo chegar. tirando o pesar. O que virá me atingir. è o que eu quero ver. Se o Maior será por mim. O que pode acontecer. Quem eu não pensei. Veio pronto a me salvar. Deus mandou Jesus aqui. Pra mim e por me amar.. . Liliane Motta.

 

Vertaling

Weer een dag dat ik moe ben. Hier op deze plek. Ik vraag me af wat ik moet denken. Er is alweer een dag voorbij. En ik ben op dezelfde plaats. Denken wat er gaat gebeuren. Wat ik voor mezelf wil. Ik moet het weten. Waar ik op wacht is een ja Iemand om me te vertellen Ik wil je begrijpen. Preciso saber. Wat ik niet weet, kom het me vertellen. Quero te mostrar. dat er liefde bestaat. Que Deus me mostrou. Ao me salvar. Maar eindelijk, op een heldere dag. Alles kwam op zijn plaats. Christus, heeft mijn wandel veranderd. Leert me, toont me waar ik heen moet, het verdriet wegnemend. Wat naar mij zal komen. Dat is wat ik wil zien. Als de Greatest voor mij zal zijn. Wat kan er gebeuren. Wie ik niet dacht. Hij kwam om me te redden. God stuurde Jezus hierheen. Voor mij en omdat je van me houdt... Liliane Motta.