Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kid cudi Songtekst: i see them

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kid cudi - i see them ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i see them? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kid cudi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kid cudi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i see them .

Origineel

[Hook: Kid Cudi] I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them Verse 1 Lil B: 15,16 started off a young man Head in another place no Myspace Older dudes run around with guns on they hip Berkely California man I got love for that shit Everyday I stay awake cos I'm thinking when they coming Old friends who grew up with Really can't trust them Man the cops is watching me So you really can't bust him Looking all through your emails Reading your discussions What's to believe they talking about illuminati And the secret government that allegedly inside it Man I'm sitting in my circle Blowing blunts to the head I'm just trying to live my life And not in up jail or dead Probation laws got me tripping all off the feds All this was over funds and some motherfucking gas While its people in the world who ain't got no fucking passion I can see it in my rear-view I'm finna break this glass [Hook: Kid Cudi] I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them Verse 2 Lil B: I still so based And people still in panic What going on I just don't understand it Some people fake And some of them underhanded Some underrated Most of them stranded I wish life had a guide and came with a pamphlet To show me where to go And the things that is tragic Who really knows what you doing everyday And if you made the wrong moves that lead to your fate And tell me about them asses And how we eat in classes The first time offenders That's never given chances And the people need justice The one's living honest We go ? man And they ever take my life man I give you the promise I did it for the love Never for the dollars Stay based for life And minimize the losses I realize that I'm a living prophet We are gods [Hook: Kid Cudi] I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them I hear them calling me Will I answer, answer I see them chasing me Will I run from them, run from them

 

Vertaling

[Hook: Kid Cudi] Ik hoor ze me roepen Zal ik antwoorden, antwoorden Ik zie ze me achtervolgen Zal ik van hen wegrennen, van hen wegrennen Ik hoor ze me roepen Zal ik antwoorden, antwoorden Zie ik ze mij achtervolgen Zal ik van ze wegrennen, van ze wegrennen Vers 1 Lil B: 15,16 Begon als een jonge man Head in another place no Myspace Older dudes run around with guns on they hip Berkely California man ik heb liefde voor die shit Everyday I stay awake cos I'm thinking when they coming Oude vrienden waar ik mee opgroeide Ik kan ze echt niet vertrouwen. Man, de politie houdt me in de gaten. Dus je kunt hem echt niet arresteren. Ik kijk door al je e-mails. Ik lees jullie discussies. Wat valt er te geloven dat ze praten over de illuminati En de geheime regering die er zogenaamd in zit. Man, ik zit in mijn kring. Blowing blunts to the head Ik probeer gewoon mijn leven te leven En niet in de gevangenis of dood Reclasseringswetten hebben me laten struikelen over de FBI. Dit alles was voor geld en wat klote benzine Terwijl er mensen in de wereld zijn die geen passie hebben. Ik kan het zien in mijn achteruitkijkspiegel. I'm finna break this glass [Hook: Kid Cudi] Ik hoor ze mij roepen Zal ik antwoorden, antwoorden Ik zie ze me achtervolgen Zal ik van hen wegrennen, van hen wegrennen Ik hoor ze me roepen Zal ik antwoorden, antwoorden Zie ik ze mij achtervolgen Zal ik van ze wegrennen, van ze wegrennen Verse 2 Lil B: I still so based And people still in panic What going on I just don't understand it Sommige mensen zijn nep En sommigen achterbaks Sommigen ondergewaardeerd De meesten zijn gestrand Ik wou dat het leven een gids had en met een pamflet kwam Om me te laten zien waar ik heen moet En de dingen die tragisch zijn Wie weet echt wat je elke dag doet En of je de verkeerde stappen hebt genomen die tot je lot hebben geleid En vertel me over die ezels En hoe we eten in de klas De eerste keer overtreders Die nooit een kans hebben gekregen En de mensen hebben gerechtigheid nodig Degenen die eerlijk leven We gaan? En ze nemen ooit mijn leven, man. Ik geef je de belofte. Ik deed het voor de liefde. Nooit voor de dollars. Blijf gebaseerd voor het leven En minimaliseer de verliezen Ik realiseer me dat ik een levende profeet ben Wij zijn goden [Hook: Kid Cudi] I hear them calling me Zal ik antwoorden, antwoorden Ik zie ze mij achtervolgen Zal ik wegrennen van hen, ren van hen I hear them calling me Zal ik antwoorden, antwoorden Zie ik ze mij achtervolgen Zal ik van hen wegrennen, van hen wegrennen