Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kid ink Songtekst: no pretending

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kid ink - no pretending ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no pretending? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kid ink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kid ink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no pretending .

Origineel

[Verse 1] I said this life that i'm living is no pretending I'm not just saying that I'm not like them They ain't my foes but they ain't my friends Know so many pair 10s couldn't walk in my Timbs Good Lord thank God saying all my hems Take care of my family and all my M's When I die you can bury me in all my dough Young taught you can bury me with all my own Made it all on my own I'ma take it all with me Nigga worked too hard I ain't taken off a week I ain't taken everything that these niggas offer me Money go around the room like that shit is offering Liquor got her singing off a beat Dancing round the room I just think you lost your seat All these bottles I just need somewhere to pour em And a lighter so that I can start a fire in the foreign [Hook] The way i'm feeling we the only thing trending There ain't no pretending You gotta talk it when you walking my way Ain't no pretending (No!) (No!) There ain't no pretending Said: [Verse 2] I said the shit that I'm spitting is no pretending I can barely see you niggas through the tint in my lens Living in a dog world baby pass me the light Prolly drinking everything that you pass me tonight W-west side nigga on a beach with a barbie Reaching from 'er jeans like she reaching for Atari Made it out the jungle had a lease in the safari Now crease in Miama you can't see my army Everything in camo I just make a call and everything is handled Handel keys open doors and I got one to my city and a pent house realist in the building no pretending I said: [Hook] The way i'm feeling we the only thing trending There ain't no pretending You gotta talk it when you walking my way There ain't no pretending (No!) (No!) There ain't no pretending Said: [Verse 3] (No!) (No!) There ain't no... (Whoa) The way i'm feeling i'm the only thing Itching for the dream it only seems These niggas making movies but they only scenes I gotta foreplay the way i mean I'm tryna make sure the fat lady only sings They tried to turn me to a puppet hung 'em by the strings I light 'em up and puff puff baby by the strings With the window down (Skrrtin) in and out of lane [Outro:] (No!) There ain't no pretending Said...

 

Vertaling

[Verse 1] Ik zei dat dit leven dat ik leef niet doet alsof. Ik zeg niet alleen dat ik niet zoals hen ben Ze zijn niet mijn vijanden, maar ze zijn niet mijn vrienden Know so many pair 10s couldn't walk in my Timbs Godzijdank zeg ik al mijn zomen Zorg voor mijn familie en al mijn M's Als ik sterf kun je me begraven in al mijn deeg Jong geleerd, je kan me begraven met al mijn eigen Ik heb het allemaal zelf gemaakt en ik neem het allemaal met me mee Een neger heeft te hard gewerkt, ik heb geen week vrij genomen. Ik heb niet alles genomen wat deze niggas me aanbieden. Money go around the room like that shit is offering Liquor got her singing off a beat Dansend door de kamer, ik denk dat je je plaats kwijt bent. Al deze flessen, ik heb alleen een plek nodig om ze in te schenken. En een aansteker, zodat ik een vuur kan maken in het buitenland. [Hook] Zoals ik me voel, zijn wij het enige dat trending is Er wordt niet gedaan alsof Je moet het zeggen als je mijn kant op loopt Er wordt niet gedaan alsof (Nee!) (Nee!) Er wordt niet gedaan alsof Said: [Verse 2] Ik zei dat de shit die ik spuug, geen doen alsof is Ik kan jullie nikkers nauwelijks zien door de tint in mijn lens Living in a dog world baby pass me the light Prolly drinking everything that you pass me tonight W-west side nigga op een strand met een barbie Reikend vanuit haar jeans alsof ze reikt naar Atari Made it out the jungle had a lease in the safari Nu in Miama kan je mijn leger niet zien Alles in camouflage, ik bel gewoon en alles wordt afgehandeld Handel sleutels openen deuren en ik heb een naar mijn stad en een penthouse realist in het gebouw geen doen alsof Ik zei: [Hook] Zoals ik me voel zijn wij het enige dat trending is There ain't no pretending Je moet het zeggen als je mijn kant op loopt There ain't no pretending (Nee!) (Nee!) There ain't no pretending Said: [Verse 3] (Nee!) (Nee!) Er is geen... (Whoa) The way I'm feeling I'm the only thing Itching for the dream it only seems These niggas making movies but they only scenes I gotta foreplay the way I mean I'm tryingna make sure the fat lady only sings They tried to turn me to a puppet hung 'em by the strings I light 'em up and puff puff baby by the strings With the window down (Skrrtin) in and out of lane [Outro:] (Nee!) There ain't no pretending Said...