Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kid ink Songtekst: roll out (instrumental) instrumental

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kid ink - roll out (instrumental) instrumental ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roll out (instrumental) instrumental? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kid ink! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kid ink en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roll out (instrumental) instrumental .

Origineel

I know, they ain't know what I'm on Sorry, excuse me, how I'm feeling right now Soon they gonna understand it Tried to do it like me You can tell 'em I'm a beast I'm a dog, then let me off the leash Now I'm coming for 'em all Man I need another drink It's the last call Just give me a minute Let me show 'em how I ball And we'll roll out Let's roll out Let's roll out Let's roll out We can roll out Live, reporting from the cockpit Red eyes but I'm trying to get my mind clear Celebratin' like we just won a contest No contest, motherfuckers couldn't digest What I'm on, man on my own Benz on deck, you ain't gotta blow my horn Paint a perfect picture like Frida Kahlo Red or green pill, don't trip just swallow that And gon' have the time in your life On me, no strings, up high as a kite Watch a Molly turn a straight girl Right into a dike soon you will understand By the end of the night, tell 'em I know they ain't know what I'm all Sorry, excuse me, I'm feeling right now Soon they gonna understand it Tried to do it like me You can tell 'em I'm a beast I'm a dog, then let me off the leash Now I'm coming for 'em all Man I need another drink It's the last call Just give me a minute Let me show 'em how I bought And we'll roll out Let's roll out Let's roll out Let's roll out We can roll out Just sayin', I need to get a point across Somebody find these niggas 'cause they fucking lost Tryin' to be the boss, couldn't pay the cost Let my chain speak for me, we ain't gotta talk I go, to the bottles, hallow, smoking on diablo Smelling like patrone, and Mark Jacobs calogne Up and away new generation apolishing So ready to roll, and rock out These lames can't ball like the NBA lockout Hit em' in the head, might pull a knot out Show these motherfuckers what they not 'bout Tell 'em I know they ain't know what I'm all Sorry, excuse me, I'm feeling right now Soon they gonna understand it Tried to do it like me You can tell 'em I'm a beast I'm a dog, then let me off the leash Now I'm coming for 'em all Man I need another drink It's the last call Just give me a minute Let me show 'em how I bought And we'll roll out Let's roll out Let's roll out Let's roll out

 

Vertaling

Ik weet het, ze weten niet wat ik gebruik. Sorry, excuseer me, hoe ik me nu voel Binnenkort zullen ze het begrijpen Ik heb geprobeerd het te doen zoals ik Je kunt ze vertellen dat ik een beest ben Ik ben een hond, laat me dan los van de leiband Nu kom ik ze allemaal halen Man ik heb nog een drankje nodig It's the last call Geef me een minuutje Laat me ze tonen hoe ik speel And we'll roll out Laten we gaan Laten we vertrekken Laten we vertrekken We kunnen vertrekken Live, verslag vanuit de cockpit Rode ogen maar ik probeer mijn geest helder te krijgen Vieren alsof we net een wedstrijd gewonnen hebben Geen wedstrijd, klootzakken konden niet verteren Wat ik op heb, man op mijn eigen Benz on deck, you ain't gotta blow my horn Schilder een perfect plaatje zoals Frida Kahlo Rode of groene pil, niet trippen, slik dat gewoon. En je zult de tijd van je leven hebben On me, no strings, up high as a kite Kijk hoe Molly een hetero meisje verandert Recht in een dijk, spoedig zul je het begrijpen Tegen het einde van de nacht, vertel het ze Ik weet dat ze niet weten wat ik allemaal ben Sorry, excuseer me, ik voel me nu goed Spoedig zullen ze het begrijpen Probeerde het te doen zoals ik Je kunt ze vertellen dat ik een beest ben I'm a dog, then let me off the leash Nu kom ik ze allemaal halen Man ik heb nog een drankje nodig It's the last call Geef me een minuutje Laat me ze laten zien hoe ik het deed And we'll roll out Laten we vertrekken Laten we vertrekken Laten we vertrekken We kunnen uitrollen Just sayin', I need to get a point across Laat iemand deze nikkers vinden, want ze zijn verdomme verdwaald. Proberen de baas te zijn, kunnen de kosten niet betalen Laat mijn ketting voor me spreken, we hoeven niet te praten I go, to the bottles, hallow, smoking on diablo Ruikend naar patrone, en Mark Jacobs calogne Up and away new generation apolishing So ready to roll, and rock out These lames can't ball like the NBA lockout Raak ze op het hoofd, misschien trek je er een knoop uit Laat deze klootzakken zien waar ze niet van houden Vertel het ze. Ik weet dat ze niet weten wat ik allemaal ben Sorry, excuseer me, ik voel me nu goed Binnenkort zullen ze het begrijpen Tried to do it like me Je kunt ze vertellen dat ik een beest ben. I'm a dog, then let me off the leash Nu kom ik ze allemaal halen Man ik heb nog een drankje nodig It's the last call Geef me een minuutje Laat me ze laten zien hoe ik het deed And we'll roll out Laten we vertrekken Laten we vertrekken Let's roll out