Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kid rock Songtekst: good times, cheap wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kid rock - good times, cheap wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good times, cheap wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kid rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kid rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good times, cheap wine .

Origineel

[Verse 1] I ain’t never been a champagne drinking man And I ain’t never been a Coldplay music fan I ain’t never gonna fit into skinny jeans And Coachella honey really ain’t my kind of scene [Hook] I like some good times, cheap wine, back beat rock and roll I’m like fine wine, sunshine, baby I never get old If you’re lookin’ for a hot mess, honey well here I am Hey you can try to change me or love me just the way I am [Verse 2] I ain’t never gonna have four million friends And I ain’t never gonna follow the latest trends I don’t wanna read your Facebook posts or tweets I just wanna hold you close and feel your heart beat [Hook] I want to squeeze you, hug you, shake you and make you scream I want to dance all night with you by the record machine [Hook] [Outro] If you’re lookin’ for a hot mess, honey well here I am You can try to change me or love me just the way I am Hey, you can try to change me or love me just the way I am Yeah you can try to change me or love me, love me just the way I am

 

Vertaling

[Verse 1] I ain't never been a champagne drinking man En ik ben nooit een Coldplay muziek fan geweest I ain't never gonna fit in skinny jeans En Coachella honey is echt niet mijn soort scene [Hook] I like some good times, cheap wine, back beat rock and roll Ik ben als goede wijn, zonneschijn, baby ik word nooit oud Als je op zoek bent naar een hete puinhoop, dan ben ik hier Hey je kan proberen me te veranderen of van me houden zoals ik ben [Verse 2] Ik zal nooit vier miljoen vrienden hebben En ik zal nooit de laatste trends volgen Ik wil je Facebook berichten of tweets niet lezen Ik wil je gewoon vasthouden en je hart voelen kloppen [Hook] Ik wil in je knijpen, je omhelzen, je door elkaar schudden en je laten schreeuwen Ik wil de hele nacht met je dansen bij de platenautomaat [Hook] [Outro] Als je op zoek bent naar een hete puinhoop, schatje nou hier ben ik Je kunt proberen me te veranderen of van me houden zoals ik ben Hé, je kunt me proberen te veranderen of van me houden zoals ik ben Ja, je kan proberen me te veranderen of van me te houden, hou van me zoals ik ben