Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kid rock Songtekst: pancake breakfast

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kid rock - pancake breakfast ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pancake breakfast? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kid rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kid rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pancake breakfast .

Origineel

[Verse] Smoking any thing that I can fit in a pipe Slamming bottles of tussing and going fishing for pike Never uptight my high won't permit it My problem's life but I don't sweat it, just live it And I'm not your average rapper Got the same birth date as Thomas Crapper So bitch better watch your back Because I push more power than a Marshall stack Never the wack but oh so pesky Some say I can't flow but muther fucker don't test me And if you arrest me you dumb cop I'll find your daughter and I'll give her this cock Kid Rock's my mother fuckin name Bitch u know me so pass the O.E And don't talk about takin me out Because I got your girl and I'm making her shout Just like a piano I'm really grand And I got more riffs than Steely Dan Some friends call me fly But most just call me when they want to get high It is't the disco Cisco Kid mother fucker It's the outlasting shotgun-blasting Dick-swinging pussy licking punk Little skinny muther fucker and I'm not no hunk But I got more rhymes than a cornfield stalks And I turn more tricks than Tony Hawk Walk with a limp because I pimp like a pro And if you dis me punk I'll fuck your ho And though you think I'm nothing more than a young punk I'm like a hound dog chasing a chipmunk I move quick like a cheetah And it isn't shit to me to just beat a M.C. down who looks like a dick Jumping around like a homo on a pogo stick Yo rock, What's up stop being a jerk And just "Give them an example of how a D.J. works" Because it's blackjack and I got two aces Been many places seen many faces And everywhere I go people want to jive So I keep my fingers on my 45 So don't cross my dusty path Or I'll put my foot up in crusty ass Don't front ho pass the jay Then hear me M.C. and watch me D.J To the beat y'all and I won't stop And I'm going to rock this shit till your eardrums pop Everybody's trying to get a piece of the pie But I don't let bullshit spoil my high

 

Vertaling

[Verse] Alles roken wat ik in een pijp kan stoppen Slamming bottles of tussing and going fishing for pike Nooit gespannen, mijn high laat het niet toe Mijn probleem is het leven maar ik maak me niet druk, ik leef het gewoon En ik ben niet je gemiddelde rapper Ik heb dezelfde geboortedatum als Thomas Crapper So bitch better watch your back Because I push more power than a Marshall stack Never the wack but oh so pesky Sommigen zeggen dat ik niet kan flowen, maar muther fucker test me niet En als je me arresteert, domme agent Ik zal je dochter vinden en ik zal haar deze lul geven Kid Rock is mijn klote naam Bitch je kent me dus geef de O.E. door En praat niet over mij uitschakelen Want ik heb je meisje en ik laat haar schreeuwen Just like a piano I'm really grand And I got more riffs than Steely Dan Sommige vrienden noemen me fly But most just call me when they want to get high Het is niet de disco Cisco Kid mother fucker It's the outlasting shotgun-blasting Pikzwaaiende kutlikkende punk Kleine magere klootzak en ik ben geen hunk. Maar ik heb meer rhymes dan een maïsveld stengels En ik doe meer trucs dan Tony Hawk Loop mank omdat ik pimp als een pro En als je me verraadt, neuk ik je hoer En hoewel je denkt dat ik niets meer ben dan een jonge punk Ik ben als een jachthond die achter een eekhoorn aanzit Ik beweeg snel als een cheetah En het is niet niks voor mij om een M.C. neer te slaan die eruit ziet als een lul Rondspringend als een homo op een pogo stok Yo rock, Wat is er stop met een eikel te zijn En geef ze een voorbeeld van hoe een D.J. werkt. Want het is blackjack en ik heb twee azen. Ben op veel plaatsen geweest, heb veel gezichten gezien En overal waar ik ga willen de mensen dansen Dus ik hou mijn vingers op mijn 45 Dus kom niet op mijn stoffige pad Of ik zet mijn voet in mijn knapperige kont Ga niet voor hoer langs de gaai Dan hoor ik M.C. en kijk naar mijn D.J. To the beat y'all and I won't stop En ik ga deze shit rocken tot je trommelvliezen knappen Iedereen probeert een stukje van de taart te krijgen Maar ik laat mijn high niet verpesten door bullshit