Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kidz bop kids Songtekst: beautiful girls

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kidz bop kids - beautiful girls ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beautiful girls? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kidz bop kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kidz bop kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beautiful girls .

Origineel

You're way too beautiful, girl That's why it'll never work You'll have me in denial, in denial When you say it's over Hey, all these beautiful girls They only wanna do your dirt They'll have you in denial, in denial When they say it's over See it started at the park Used to chill into dark Oh, when you took my heart That's when we fell apart 'Cause we both thought That love lasts forever Lasts forever They say, we're too young To get ourselves sprung Oh, we didn't care We made it very clear And they also said That we couldn't last together Last together See it's very define You're one of a kind But you mush up my mind You walk to get declined Oh Lord, my baby's drivin' me crazy Drivin' me crazy You're way too beautiful, girl That's why it'll never work You'll have me in denial, in denial When you say it's over Hey, all these beautiful girls They only wanna do your dirt They'll have you in denial, in denial When they say it's over It was back in '99 Watchin' movies all the time Oh, when I went away I was gone a long time And I never thought That we was gonna see each other See each other And then I came out Mami moved me down South Oh, I'm with my girl Who I thought was my world It came out to be That she wasn't the girl for me Girl for me See it's very define You're one of a kind But you mush up my mind You walk to get declined Oh Lord, my baby's drivin' me crazy You're way too beautiful, girl That's why it'll never work You'll have me in denial, in denial When you say it's over Hey, all these beautiful girls They only wanna do your dirt They'll have you in denial, in denial When they say it's over Now we're fussin' And now we're fightin' Please tell me why I'm feelin' slightin' And I don't know How to make it better Make it better You're datin' other guys You're tellin' me lies Oh, I can't believe What I'm seein' with my eyes I'm losin' my mind And I don't think it's clever Think it's clever You're way too beautiful, girl That's why it'll never work You'll have me in denial, in denial

 

Vertaling

Je bent veel te mooi, meisje Dat is waarom het nooit zal werken Je zult me in ontkenning, in ontkenning Als je zegt dat het voorbij is Hé, al die mooie meisjes Ze willen alleen jouw vuiligheid doen Ze zullen je in ontkenning, in ontkenning When they say it's over See it started at the park Used to chill into dark Oh, toen je mijn hart nam That's when we fell apart 'Cause we both thought Dat liefde eeuwig duurt eeuwig duurt They say, we're too young To get ourselves sprung Oh, het kon ons niet schelen We maakten het heel duidelijk En ze zeiden ook Dat we het niet samen konden uithouden Het samen uithouden. See it's very define You're one of a kind Maar je verziekt mijn geest You walk to get declined Oh Heer, mijn baby maakt me gek Drivin' me crazy Je bent veel te mooi, meisje Dat is waarom het nooit zal werken Je laat me ontkennen, ontkennen When you say it's over Hé, al die mooie meisjes Ze willen alleen jouw vuiligheid doen Ze zullen je in ontkenning, in ontkenning When they say it's over It was back in '99 De hele tijd films kijken Oh, toen ik wegging I was gone a long time And I never thought That we were gonna see each other Elkaar zouden zien And then I came out Mami verhuisde me naar het zuiden Oh, ik ben met mijn meisje Who I thought was my world It came out to be Dat ze niet het meisje voor mij was Het meisje voor mij. See it's very define You're one of a kind But you mush up my mind You walk to get declined Oh Heer, mijn baby maakt me gek Je bent veel te mooi, meisje Dat is waarom het nooit zal werken Je laat me ontkennen, ontkennen When you say it's over Hé, al die mooie meisjes Ze willen alleen jouw vuiligheid doen Ze zullen je in ontkenning, in ontkenning When they say it's over Now we're fussin' And now we're fightin' Vertel me alsjeblieft waarom I'm feeling slightin' And I don't know How to make it better Maak het beter You're datin' other guys You're tellin' me lies Oh, ik kan niet geloven What I'm seein' with my eyes I'm losin' my mind And I don't think it's clever Denk dat het slim is Je bent veel te mooi, meisje Dat is waarom het nooit zal werken Je zult me laten ontkennen, ontkennen