Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kidz bop kids Songtekst: my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kidz bop kids - my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kidz bop kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kidz bop kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love .

Origineel

If I wrote you a symphony Would you say how much you mean to me? (What would you do?) If I told you you were beautiful Would you page me on the regular? (Tell me, would you?) Well, baby I've been around the world But I ain't seen myself another girl (Like you) This ring here represents my heart But there's just one thing I need from you (Say, "I do") Because I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand I can see us on the countryside Sitting in the grass, laying side by side You can be my baby, gonna make you my lady Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy See, all I want you to do is be my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love, love Now, if I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote (What would you do?) Would that make you wanna change your scene? And wanna be the one in my scene (Tell me, would you?) See, what's the point in waiting anymore? 'Cause girl, I've never been more sure (That baby, it's you) This ring here represents my heart And everything that you've been waiting for (Just say, "I do") Because I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand I can see us on the countryside Sitting in the grass, laying side by side You can be my baby, let me make you my lady Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy See, all I want you to do is be my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love, love Because I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand I can see us on the countryside Sitting in the grass, laying side by side You can be my baby, let me make you my lady Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy See, all I want you to do is be my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love, love

 

Vertaling

Als ik je een symfonie schreef Zou je dan zeggen hoeveel je voor me betekent? (Wat zou je doen?) Als ik je zou zeggen dat je mooi bent Zou je me dan regelmatig oppiepen? (Zeg het me, zou je?) Well, baby I've been around the world But I ain't seen myself another girl (zoals jij) Deze ring hier vertegenwoordigt mijn hart But there's just one thing I need from you (Say, "I do") Because I can see us holding hands Lopend op het strand, onze tenen in het zand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras, zij aan zij You can be my baby, gonna make you my lady Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy Zie je, alles wat ik wil is dat je mijn liefde bent (So don't give away) Mijn liefde. (So don't give away) Mijn liefde (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) Mijn liefste (So don't give away) Mijn liefste. (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love Nu, als ik je een liefdesbriefje schreef En je laat glimlachen met elk woord dat ik schreef (Wat zou je doen?) Zou je dan je scene willen veranderen? En degene willen zijn in mijn scène (Vertel me, zou je?) Zie je, wat heeft het voor zin meer om te wachten? 'Cause girl, I've never been more sure (That baby, it's you) Deze ring hier vertegenwoordigt mijn hart And everything that you've been waiting for (Zeg gewoon, "Ik wil") Because I can see us holding hands Lopend op het strand, onze tenen in het zand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras, zij aan zij Je kunt mijn baby zijn, laat me je mijn dame maken Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy Zie je, alles wat ik wil is dat je mijn liefde bent (So don't give away) Mijn liefde. (So don't give away) Mijn liefde (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) Mijn liefste (So don't give away) Mijn liefste. (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love Because I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras, zij aan zij Je kan mijn baby zijn, laat me je mijn dame maken Girl, you amaze me Ain't gotta do nothing crazy Zie je, alles wat ik wil is dat je mijn liefde bent (So don't give away) Mijn liefde. (So don't give away) Mijn liefde (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love (So don't give away) Mijn liefste (So don't give away) Mijn liefste. (So don't give away) Ain't another girl that can take your spot, my love, love, love