Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kidz bop kids Songtekst: no air

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kidz bop kids - no air ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no air? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kidz bop kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kidz bop kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no air .

Origineel

Tell me how I'm supposed to breathe with no air? No air, air No air, air If I should fly before I wake It's 'cause you took my breath away Losing you is like living in a world with no air, oh I'm here alone, didn't wanna leave My heart won't move, it's incomplete If there was a way that I can make you understand But how do you expect me to live alone with just me? 'Cause my world revolves around you It's so hard for me to breathe Tell me how I'm supposed to breathe with no air? Can't live, can't breathe with no air It's how I feel whenever you ain't there There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air No air, air No air, air No air, air No air, air I walk, I ran, I jumped, I flew Right off the ground to float to you With no gravity to hold me down for real, for real But somehow I'm still alive inside You took my breath but I survived I don't how but I don't even care So how do you expect me to live alone with just me? 'Cause my world revolves around you It's so hard for me to breathe Tell me how I'm supposed to breathe with no air? Can't live, can't breathe with no air It's how I feel whenever you ain't there There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air No air, air No air, air No air, air No air, air Tell me how I'm supposed to breathe with no air? Can't live, can't breathe with no air It's how I feel whenever you ain't there There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air No air, air No air, air No air, air No air, no air

 

Vertaling

Vertel me hoe ik moet ademen zonder lucht? Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Als ik moet vliegen voor ik wakker word Is het omdat je me de adem ontnam Jou verliezen is als leven in een wereld zonder lucht, oh I'm here alone, didn't wanna leave My heart won't move, it's incomplete Als er een manier was dat ik het je kon laten begrijpen Maar hoe verwacht je dat ik alleen kan leven met alleen mij? Want mijn wereld draait om jou. Het is zo moeilijk voor me om te ademen Vertel me hoe ik moet ademen zonder lucht? Kan niet leven, kan niet ademen zonder lucht Dat is hoe ik me voel als jij er niet bent There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Ik loop, ik ren, ik spring, ik vloog Recht van de grond om naar jou te zweven Zonder zwaartekracht om me vast te houden, echt waar, echt waar Maar op een of andere manier leef ik nog steeds van binnen Je ontnam me de adem maar ik overleefde het Ik weet niet hoe maar het kan me niet schelen Dus hoe verwacht je dat ik alleen kan leven met alleen mij? Want mijn wereld draait om jou. Het is zo moeilijk voor me om te ademen Vertel me hoe ik moet ademen zonder lucht? Kan niet leven, kan niet ademen zonder lucht Dat is hoe ik me voel als jij er niet bent There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Vertel me hoe ik moet ademen zonder lucht? Kan niet leven, kan niet ademen zonder lucht Het is hoe ik me voel als jij er niet bent There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air Got me out here in the water so deep Tell me how you gonna be without me? If you ain't here I just can't breathe There's no air, no air Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, lucht Geen lucht, geen lucht