Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kidz bop kids Songtekst: you make me feel...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kidz bop kids - you make me feel... ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me feel...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kidz bop kids! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kidz bop kids en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me feel... .

Origineel

La la la la la La la la la la La la la la la La la la la la [Verse 1] Girl I've been all over the world Looking for you I'm known for taking over that on the floor And now I am overdue And if you listen you can hear me through the radio In that bright white noise What I been missing in my life What I been dreaming of You'll be that girl You'll be that girl You'll be Everything you want so let me get up there I'm the best dancer in the atmosphere Show me how you dance so we can move just how you like [Chorus] You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You, you make me feel that [Verse 2] Get a little closer to me girl And you'll understand 'Cause if you want a boy that knows how to dance well Then grab my hand And if I listen I can hear you through my radio In that bright white noise What I been missing in my life What I been dreaming of You'll be that girl You'll be that girl You'll be Everything you want so let me get up there I'm the best dancer in the atmosphere Show me how you dance so we can move just how you like Ooh Everything you know I'm flipping upside down Take you 'round the world You know I sing it loud Show me how you dance so we can move just how you like [Chorus] You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel, oh La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel, oh La la la la la Put your hands up Put your hands up Let the lights drop Let the lights drop Make my world stop Make my world stop La la la la la La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel, oh La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel that La la la la la

 

Vertaling

La la la la La la la la La la la la La la la la [Verse 1] Girl I've been all over the world Looking for you I'm known for taking over that on the floor And now I am overdue And if you listen you can hear me through the radio In die heldere witte ruis Wat ik gemist heb in mijn leven Waar ik van droomde Jij zult dat meisje zijn Jij zult dat meisje zijn Jij zult Alles wat je wilt dus laat me daarboven Ik ben de beste danser in de atmosfeer Laat me zien hoe je danst zodat we kunnen bewegen zoals jij dat wilt [refrein] Je laat me dat voelen La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la Je geeft me het gevoel dat La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la You, you make me feel that [Verse 2] Kom een beetje dichter bij me meisje And you'll understand 'Cause if you want a boy that knows how to dance well Pak dan mijn hand En als ik luister kan ik je horen door mijn radio In die heldere witte ruis Wat ik heb gemist in mijn leven Waar ik van droomde Jij zult dat meisje zijn Jij zult dat meisje zijn Jij zult Alles wat je wilt dus laat me daarboven Ik ben de beste danser in de atmosfeer Laat me zien hoe je danst zodat we kunnen bewegen zoals jij dat wilt Ooh Everything you know I'm flipping upside down Take you 'round the world Je weet dat ik het hardop zing Show me how you dance so we can move just how you like [refrein] Je geeft me het gevoel dat La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la U geeft me het gevoel dat La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la Je geeft me het gevoel, oh La la la la la Je geeft me het gevoel dat La la la la la Jij maakt dat ik me zo voel La la la la la Je geeft me het gevoel, oh La la la la la Doe je handen omhoog Steek je handen omhoog Laat de lichten vallen Let the lights drop Laat mijn wereld stoppen Laat mijn wereld ophouden La la la la la La la la la la U geeft me het gevoel dat La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la Je geeft me het gevoel dat La la la la la Je laat me zo voelen La la la la la Je geeft me het gevoel, oh La la la la la You make me feel that La la la la la You make me feel so La la la la la You make me feel that La la la la la