Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: killing joke Songtekst: you'll never get to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: killing joke - you'll never get to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you'll never get to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van killing joke! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van killing joke en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you'll never get to me .

Origineel

Sea of hurt, I feel the waves of pain. And now the tide comes in again. Caught in a vicious cycle of despair. Give me the strength to face another day. Oh, sing a song of joy. Sweet childhood, never desert me. Time for celebration, oh!. Overcome with a sense of elation. I'll never let you get to me. Survival is my victory. I sighed and sighed as I was mourning. I said sorry a thousand times. I cried aloud to God for all my failings. But God seemed deaf as well as blind. Oh, sing a song of joy. Sweet childhood, never desert me. Time for celebration, oh!. Overcome with a sense of elation. I'll never let you get to me. Survival is my victory. We drank and smoked and talked until the dawn. We shared our problems and our food. Telling tales of courage and resolution. Through all the hardships we'd endured. Oh, sing a song of joy. Sweet childhood, never desert me. Time for celebration, oh!. Overcome with a sense of elation. I'll never let you get to me. Survival is my victory. [ .joker ]

 

Vertaling

Zee van pijn, ik voel de golven van pijn. En nu komt het tij weer op. Gevangen in een vicieuze cirkel van wanhoop. Geef me de kracht om een nieuwe dag aan te kunnen. Oh, zing een lied van vreugde. Zoete jeugd, laat me nooit in de steek. Tijd om te vieren, oh! Overweldigd door een gevoel van opgetogenheid. Ik laat je nooit bij me komen. Overleven is mijn overwinning. Ik zuchtte en zuchtte terwijl ik rouwde. Ik zei wel duizend keer sorry. Ik riep hardop tot God voor al mijn tekortkomingen. Maar God leek zowel doof als blind. Oh, zing een lied van vreugde. Zoete jeugd, laat me nooit in de steek. Tijd om te vieren, oh! Overweldigd door een gevoel van opgetogenheid. Ik laat je nooit bij me komen. Overleven is mijn overwinning. We dronken en rookten en praatten tot de dageraad. We deelden onze problemen en ons eten. Vertelden verhalen over moed en vastberadenheid. Door alle ontberingen die we doorstaan hadden. Oh, zing een lied van vreugde. Zoete jeugd, laat me nooit in de steek. Tijd om te vieren, oh! Overweldigd door een gevoel van opgetogenheid. Ik laat je nooit bij me komen. Overleven is mijn overwinning. [ .joker ]