Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kim carnes Songtekst: sweet love song to my soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kim carnes - sweet love song to my soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet love song to my soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kim carnes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kim carnes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet love song to my soul .

Origineel

You make everything beautiful You make everything come alive, yes you do now You make everything real again When you look at me, yes and you smile You bring me Happiness Tenderness You're the sweet love song to my soul Happiness Tenderness You're the sweet love song to my soul I don't need to go no farther Than this feeling you just laid down on me Takes me so high All I got to do is look And you bring me Happiness Tenderness You're the sweet love song to my soul Happiness Tenderness You're the sweet love song to my soul

 

Vertaling

Jij maakt alles mooi Jij laat alles tot leven komen, ja dat doe je nu Jij maakt alles weer echt Als je naar me kijkt, ja en je lacht Je brengt me Geluk Tederheid Jij bent het zoete liefdeslied voor mijn ziel Geluk Tederheid Jij bent het zoete liefdeslied voor mijn ziel Ik hoef niet verder te gaan Dan dit gevoel dat je net op me neerlegde Takes me so high All I got to do is look En jij brengt me Happiness Tederheid Jij bent het zoete liefdeslied voor mijn ziel Happiness Tederheid Jij bent het zoete liefdeslied voor mijn ziel