Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kim Walker Songtekst: You Define Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kim Walker - You Define Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Define Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kim Walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kim Walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Define Me .

Origineel

LYRICS No whisper can accuse No rumor can undo The words You speak, over me No lie can ever break No shame can ever steal The words You speak, over me You’re speaking over me Only Your words define me You tell me who I am Only Your love can hold me You make me who I am You define me, You define me The author of my days You’re writing every page With blood and scars, You heal my heart Oh, You heal my heart No fear can hold me hostage No lie can keep me bound My God has the final word My God has the final word

 

Vertaling

LYRICS Geen fluistering kan beschuldigen Geen gerucht kan ongedaan maken De woorden die je spreekt, over mij Geen leugen kan ooit breken Geen schande kan ooit stelen De woorden die je spreekt, over mij Je spreekt over mij Alleen Uw woorden definiëren mij Je vertelt me ??wie ik ben Alleen Uw liefde kan me vasthouden Je maakt me wie ik ben U definieert mij, U definieert mij De auteur van mijn dagen U schrijft elke pagina Met bloed en littekens geneest u mijn hart Oh, je geneest mijn hart Geen angst kan me gijzelen houden Geen leugen kan me gebonden houden Mijn God heeft het laatste woord Mijn God heeft het laatste woord