Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kings kaleidoscope Songtekst: the beauty between

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kings kaleidoscope - the beauty between ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the beauty between? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kings kaleidoscope! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kings kaleidoscope en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the beauty between .

Origineel

[Intro] Fortunately fall into the beauty between Only God above me, painting my scene Fortunately fall into the beauty between [Verse 1] I couldn't wait for the summer But now I'm missing the spring And I exhausted the winter Craving what it couldn't bring Painting the world to be hopeless Painting it perfect and fine Put what I want on the canvas Every color my design How do I hold all of the discord? All of my answers collide Fighting for progress in quicksand There's no truth between the pride Nobody sees all the pieces Tricky to balance a beast I am a pendulum swinging Still, I know You're holding me [Hook] When the sky is falling, when life is a dream I fortunately fall into the beauty between Only God above me, painting my scene I fortunately fall into the beauty between [Verse 2: Andy Mineo] Hey now, all the pressure on me got me Weighed down, nowadays I’m lookin' for a way out Instead of gettin' out what I’m supposed to Through that situation God brought me closer It ain’t "todo bien" But I dosey-doe with the pain And a dose of that is like soap In an open wound to be cleaned Gotta happen though it hurt Gettin' better feelin' worse I’m just happy that I work Stackin' bread instead of dirt I'ma adjust the perspective What’s an election? Love is a weapon Trust in the Blessed Holes in my faith I hold em in tension Made a profession That became my profession The answer came in a question, like “If it all fell apart would I trust in God?” “And if it’s all good would I need Him at all?” That’s when I found that beauty in between If you know that you don’t know that much You know just what I mean [Hook] When the sky is falling, when life is a dream I fortunately fall into the beauty between Only God above me, painting my scene I fortunately fall into the beauty between [Bridge] Give me water, lifted up Take my time to taste the cup Realize a different story Full of life and full of glory (full of glory) Give me water, lifted up (lifted up) Take my time to taste the cup (taste the cup) Realize a different story Full of life and full of glory (full of glory) Give me water, lifted up (lifted up) Take my time to taste the cup (taste the cup) Realize a different story Full of life and full of glory (full of glory) [Hook] When the sky is falling, when life is a dream I fortunately fall into the beauty between Only God above me, painting my scene I fortunately fall into the beauty between [Outro] I fortunately fall into the beauty between I fortunately fall into the beauty between I fortunately fall into the beauty between

 

Vertaling

[Intro] Gelukkig vallen in de schoonheid tussen Alleen God boven mij, schildert mijn tafereel Gelukkig vallen in de schoonheid tussen [Verse 1] Ik kon niet wachten op de zomer Maar nu mis ik de lente En ik heb de winter uitgeput Hunkerend naar wat het niet kon brengen Painting the world to be hopeless Schilderen het perfect en fijn Op het doek zetten wat ik wil Elke kleur mijn ontwerp Hoe hou ik al die onenigheid vast? Al mijn antwoorden botsen Vechtend voor vooruitgang in drijfzand Er is geen waarheid tussen de trots Niemand ziet alle stukken Moeilijk om een beest in balans te houden Ik ben een slinger die slingert Still, I know You're holding me [Hook] Wanneer de hemel valt, wanneer het leven een droom is val ik gelukkig in de schoonheid tussen Alleen God boven mij, schildert mijn tafereel Ik val gelukkig in de schoonheid tussen [Verse 2: Andy Mineo] Hey now, all the pressure on me got me Weighed down, nowadays I'm lookin' for a way out Instead of gettin' out what I'm supposed to Through that situation God brought me closer It ain't "todo bien" But I dosey-doe with the pain En een dosis van dat is als zeep In een open wond die schoongemaakt moet worden Gotta happen though it hurt Gettin 'better feelin' worse Ik ben gewoon blij dat ik werk Stackin 'brood in plaats van vuil I'ma adjust the perspective Wat is een verkiezing? Liefde is een wapen Vertrouwen in de Gezegende Gaten in mijn geloof ik hou ze in spanning Made a profession Dat werd mijn beroep Het antwoord kwam in een vraag, zoals "Als alles in duigen valt, zou ik dan op God vertrouwen?" "En als alles goed gaat, heb ik Hem dan nodig?" Toen vond ik de schoonheid ertussenin. Als je weet dat je niet zo veel weet Je weet precies wat ik bedoel. [Hook] When the sky is falling, when life is a dream Ik val gelukkig in de schoonheid tussen Alleen God boven mij, schildert mijn tafereel Val ik gelukkig in de schoonheid tussen [Brug] Geef mij water, opgeheven Neem mijn tijd om de beker te proeven Realiseer me een ander verhaal Vol van leven en vol van glorie (full of glory) Geef me water, opgeheven (opgeheven) Neem mijn tijd om de beker te proeven (taste the cup) Realiseer een ander verhaal Vol van leven en vol van glorie (full of glory) Geef mij water, opgeheven (opgeheven) Neem de tijd om de beker te proeven (taste the cup) Realiseer een ander verhaal Vol van leven en vol van glorie (full of glory) [Hook] When the sky is falling, when life is a dream Ik val gelukkig in de schoonheid tussen Alleen God boven mij, schildert mijn tafereel Ik val gelukkig in de schoonheid tussen [Outro] Ik val gelukkig in de schoonheid tussen Ik val gelukkig in de schoonheid tussen I fortunately fall into the beauty between