Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kings of convenience Songtekst: parr á pluie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kings of convenience - parr á pluie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parr á pluie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kings of convenience! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kings of convenience en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parr á pluie .

Origineel

Je te tiens Chaudement dans mes bras Écoute la pluie qui frappe Sur les fenêtres J'ai perdu La puissance de la solitude L'invincibilité de l'homme sans coeur Maintenant j'ai peur À cause de toi Je suis faible comme dans un rêve De la douceur de mon avenir Avec toi Je te tiens Chaudement C'est mieux, n'est-ce pas? Et au dehors il fait froid Pourquoi tu pars?

 

Vertaling

Ik hou je vast. Warm in mijn armen Luister naar de regen die valt Op de ramen Ik heb verloren De kracht van eenzaamheid De onoverwinnelijkheid van de harteloze man Nu ben ik bang Door jou. Ik ben zwak als in een droom Van de zoetheid van mijn toekomst Met jou. Ik hou je vast. Hartelijk Dat is beter, nietwaar? En buiten is het koud Waarom ga je weg?