Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kings of convenience Songtekst: winning a battle, losing the war andy votel mix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kings of convenience - winning a battle, losing the war andy votel mix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winning a battle, losing the war andy votel mix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kings of convenience! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kings of convenience en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winning a battle, losing the war andy votel mix .

Origineel

Even though I'll never need her Even though she's only giving me pain I'll be on my knees to feed her Spend a day to make her smile again Even though I'll never need her Even though she's only giving me pain As the world is soft around her Leaving me with nothing to disdain Even though I'm not her minder Even though she doesn't want me around I am on my feet to find her To make sure that she is safe and sound Even though I'm not her minder Even though she doesn't want me around I am on my feet to find her To make sure that she is safe from harm The sun sets on the war The day breaks and everything is new The sun sets on the war The day breaks and everything is new Everything is new Everything is new Everything is new The sun sets on the war The day breaks and everything is new

 

Vertaling

Ook al zal ik haar nooit nodig hebben Ook al bezorgt ze me alleen maar pijn Ik zal op mijn knieën gaan om haar te voeden Breng een dag door om haar weer te laten lachen Ook al heb ik haar nooit nodig Ook al geeft ze me alleen maar pijn Terwijl de wereld zacht om haar heen is Mij met niets achterlatend om te minachten Ook al ben ik niet haar oppas Ook al wil ze me niet in de buurt Ik ben op de been om haar te vinden Om er zeker van te zijn dat ze veilig en gezond is Ook al ben ik niet haar oppasser Ook al wil ze me niet in de buurt hebben Ik ben op de been om haar te vinden Om er zeker van te zijn dat ze veilig is De zon gaat onder in de oorlog De dag breekt aan en alles is nieuw De zon gaat onder in de oorlog De dag breekt aan en alles is nieuw Alles is nieuw Alles is nieuw Alles is nieuw De zon gaat onder in de oorlog De dag breekt aan en alles is nieuw