Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kings of leon Songtekst: soft

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kings of leon - soft ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soft? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kings of leon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kings of leon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soft .

Origineel

I used to see you every day.. I used to see you every day.. I danced around your folk and soul. I danced to all your fucking soul.. I left you with your nose a bleedin'. and your toes a creepin' around.. Ahhh so mundane and incomplete. hand me down my pants and get me off this street.. I'm passed out in your garden,. I'm in I can't get off, so soft.. I'd pop myself in your body.. I'd come into your party, but I'm soft.. Behind the fringe of a whiskey high,. mutiliating cat like eyes.. And in your nose blood decadence,. you try to drag me into your bohemian dancing.. Oh, you paint my fingers and you paint my toes. you let your perfect nipple show.. I'm passed out in your garden,. I'm in I can't get off, so soft.. I'd pop myself in your body.. I'd come into your party, but I'm soft.. But, I'm Soft.

 

Vertaling

Ik zag je vroeger elke dag... Ik zag je elke dag... Ik danste op je volk en je ziel. Ik danste op al je verdomde soul... Ik liet je achter met een bloedneus. En je tenen kruipend rond. Ahhh zo alledaags en incompleet. Geef me mijn broek en haal me van deze straat... Ik lig bewusteloos in jouw tuin. Ik ben in, ik kan niet weg, zo zacht... Ik zou mezelf in je lichaam knallen... Ik zou op je feestje komen, maar ik ben zacht... Achter de rand van een whisky high,... verminkende katachtige ogen... En in je neus bloed decadentie,. probeer je me mee te sleuren in je bohemien dansen.. Oh, je verft mijn vingers en je verft mijn tenen. Je laat je perfecte tepel zien... Ik lig bewusteloos in je tuin. Ik ben in, ik kan niet klaarkomen, zo zacht... Ik zou mezelf in je lichaam knallen... Ik zou op je feestje komen, maar ik ben zacht... Maar, ik ben zacht.