Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kings Of Leon Songtekst: Trunk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kings Of Leon - Trunk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Trunk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kings Of Leon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kings Of Leon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Trunk .

Origineel

Well I got
What she wants
Ah her nose
A tied knot
I got one mile to go
On down the road
On down the road

Well she got
What I want
And she knows
What I'm not
And I got one mile to go
On down the road
On down the road

She sang:
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo

She got
What I want
And she knows
What I'm not
And I got one mile to go
On down the road
On down the road

She sang:
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo

Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo

 

Vertaling

Dus ik heb
Wat zij wil
Ah haar neus
Een vastgebonden verdikking
Ik moest een mijl gaan
Langs de weg
Langs de weg

Dus zij had
Wat ik wil
En ze weet
Wat ik niet ben
En ik moest een mijl gaan
Langs de weg
Langs de weg

Ze zong:
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo

Ze had
Wat ik wil
En ze weet
Wat ik niet ben
En ik moest een mijl gaan
Langs de weg
Langs de weg

Ze zong:
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo

Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo
Whooooooo