Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kiss Songtekst: all the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kiss - all the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all the way .

Origineel

One, two, three, four You've got a lot to say Every night and every sunny day It's the same thing you've been sayin' to me Every day You say it's within your heart You keep repeatin' that we'll never part I'm so finally glad to hear you stop For a day You just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way You're wearin' clothes that fit you well Baby, baby, you're not hard to sell I'll tell you what you want to hear For a day So if you think you need advice Just come to me, don't compromise Baby, baby you're hypnotized Every day And you just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way Yes, you just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way Yes, you just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way You just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way You just keep talkin' louder Complain to your mother and father One of these days you'll push me all the way

 

Vertaling

Een, twee, drie, vier. Je hebt veel te zeggen Elke nacht en elke zonnige dag It's the same thing you've been sayin' to me Every day You say it's inside your heart Je blijft herhalen dat we nooit uit elkaar zullen gaan Ik ben zo blij je eindelijk te horen stoppen Voor een dag Je blijft maar luider praten Klagen bij je moeder en vader Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven Je draagt kleren die je goed passen Baby, baby, je bent niet moeilijk te verkopen Ik zal je vertellen wat je wilt horen Voor één dag Dus als je denkt dat je advies nodig hebt Kom gewoon naar mij, sluit geen compromissen Schatje, schatje, je bent gehypnotiseerd Every day En je blijft maar harder praten Klaag tegen je moeder en vader Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven Ja, je blijft maar luider praten Klaag maar tegen je vader en moeder Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven Ja, je blijft maar luider praten Klaag maar tegen je vader en moeder Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven Je blijft maar luider praten Klaag maar tegen je vader en moeder Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven Je blijft maar luider praten Klaag maar tegen je vader en moeder Een dezer dagen zul je me tot het uiterste drijven