Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kiss Songtekst: got love for sale

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kiss - got love for sale ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got love for sale? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got love for sale .

Origineel

Your condition's red, you can't get to bed Your eyes are full of tears You've got headache, heartache, a pain you can't take I am who you have to fear Your observation's correct I'm someone you can't neglect Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale) You buy the magazine, in between the lines You see my face, you read my name And you can have me for one price, baby You must have heard of my fee You know you need me, I know you want me 'Cause I'm a living cross your heart man You've got to have me, can't live without me 'Cause I'm the one and only yes I am I've got love for sale And my love will not fail you Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no oh, whoo no, whoo no Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale), yeah I've got love for sale And my love will not fail you Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale) Have love, will travel (I've got love for sale), yeah I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale I got love for sale, yeah

 

Vertaling

Je conditie is rood, je kunt niet naar bed Je ogen zitten vol tranen Je hebt hoofdpijn, hartzeer, een pijn die je niet kunt verdragen Ik ben degene die je moet vrezen Je observatie is juist Ik ben iemand die je niet kunt negeren Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, zal reizen (ik heb liefde te koop) Je koopt het tijdschrift, tussen de regels door Je ziet mijn gezicht, je leest mijn naam En je kunt me hebben voor één prijs, schatje Je moet gehoord hebben van mijn vergoeding Je weet dat je me nodig hebt, ik weet dat je me wilt 'Cause I'm a living cross your heart man Je moet me hebben, je kan niet zonder me leven Want ik ben de enige echte, ja dat ben ik Ik heb liefde te koop En mijn liefde zal je niet teleurstellen Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no oh, whoo no, whoo no Heb liefde, zal reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop), ja Ik heb liefde te koop And my love will not fail you Whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no, whoo no Heb liefde, zal reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop) Heb liefde, wil reizen (ik heb liefde te koop), ja Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop Ik heb liefde te koop, ja