Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kiss Songtekst: i was made for loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kiss - i was made for loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i was made for loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i was made for loving you .

Origineel

Tonight I wanna give it all to you. In the darkness. There's so much I wanna do. And tonight I wanna lay it at your feet. 'Cause girl, I was made for you. And girl, you were made for me. I was made for loving you baby. You were made for loving me. And I can't get enough of you baby. Can you get enough of me. Tonight I wanna see it in your eyes. Feel the magic. There's something that drives me wild. And tonight we gonna make it all come true. 'Cause girl, you were made for me. And girl, I was made for you. I was made for loving you baby. You were made for loving me. And I can't get enough of you baby. Can you get enough of me. I was made for loving you baby. You were made for loving me. And I can give it all to you baby. Can you give it all to me. Oh, can't get enough,. I can't get enough,. I can't get enough. (Instrumental). I was made for loving you baby. You were made for loving me. And I can't get enough of you baby. Can you get enough of me. I was made. You were made. I can't get enough. No, I can't get enough. I was made for loving you baby. You were made for loving me. And I can't get enough of you baby. Can you get enough of me

 

Vertaling

Vanavond wil ik alles aan jou geven. In de duisternis. Er is zoveel dat ik wil doen. En vanavond wil ik het aan je voeten leggen. Want meisje, ik ben voor jou gemaakt. En meisje, jij bent voor mij gemaakt. Ik ben gemaakt om van je te houden, schatje. Jij bent gemaakt om van mij te houden. En ik kan niet genoeg van je krijgen, schatje. Kan jij genoeg van mij krijgen. Vanavond wil ik het in je ogen zien. De magie voelen. Er is iets dat me wild maakt. En vanavond gaan we het allemaal waar maken. Want meisje, jij bent voor mij gemaakt. En meisje, ik ben voor jou gemaakt. Ik ben gemaakt om van je te houden, schatje. Jij bent gemaakt om van mij te houden. En ik kan niet genoeg van je krijgen, schatje. Kun je genoeg van me krijgen. Ik ben gemaakt om van je te houden, schatje. Jij bent gemaakt om van mij te houden. En ik kan je alles geven, schatje. Kun je alles aan mij geven. Oh, ik kan er niet genoeg van krijgen... Ik kan er niet genoeg van krijgen... Ik kan er niet genoeg van krijgen. (Instrumental). Ik ben gemaakt om van je te houden baby. Je bent gemaakt om van mij te houden. En ik kan niet genoeg van je krijgen baby. Kun je genoeg van me krijgen. Ik ben gemaakt. Jij bent gemaakt. I can't get enough. Nee, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben gemaakt om van je te houden, schatje. Jij bent gemaakt om van mij te houden. En ik kan niet genoeg van je krijgen, schatje. Kun je genoeg van me krijgen