Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kiss Songtekst: the devil is me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kiss - the devil is me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the devil is me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the devil is me .

Origineel

I ran from temptation. I prayed for salvation (yeah). I screamed at God. Save me from my own damnation (yeah, yeah). My eyes were cold and blinded. I held the page I could not read. Drew up my blood inside him. I woke up in a sweat. And heard the Lord's decree. The Devil is me. The Devil is me. I fought myself to be set free. 'Cause the Devil is me (yeah). I lived in confusion. Choked on my past illusions. I sinned a thousand times. And drank the wine. While screaming out for absolution (yeah). I stood on mountain broken. I woke up in a sweat. And heard the Lord's decree. The Devil is me. The Devil is me. I fought myself to be set free. 'Cause the Devil is me. Take a look at yourself and tell me what you see.... The Devil is me!. My eyes were cold and blinded. I held the page I could not read. Drew up my blood inside him. I woke up in a sweat. And heard the Lord's decree. The Devil is me. The Devil is me. I fought myself to be set free. 'Cause the Devil is me. Yeah!. Yeah!. The Devil is me.

 

Vertaling

Ik vluchtte voor de verleiding. Ik bad voor verlossing (ja). Ik schreeuwde naar God. Red mij van mijn eigen verdoemenis (ja, ja). Mijn ogen waren koud en verblind. Ik hield de bladzijde vast die ik niet kon lezen. Zuigde mijn bloed in hem op. Ik werd wakker in het zweet. En hoorde het decreet van de Heer. De Duivel is mij. De Duivel is mij. Ik vocht tegen mezelf om bevrijd te worden. 'Want de duivel is mij (yeah). Ik leefde in verwarring. Stikte in mijn illusies uit het verleden. Ik zondigde duizend keer. En dronk de wijn. Terwijl ik schreeuwde om absolutie (yeah). Ik stond op de berg gebroken. Ik werd wakker in het zweet. En hoorde het decreet van de Heer. De duivel is mij. De duivel is mij. Ik vocht tegen mezelf om bevrijd te worden. Want de duivel ben ik. Kijk eens naar jezelf en vertel me wat je ziet .... De duivel is mij. Mijn ogen waren koud en verblind. Ik hield de pagina vast die ik niet kon lezen. Mijn bloed in hem opgezogen. Ik werd wakker in het zweet. En hoorde het bevel van de Heer. De Duivel is mij. De Duivel is mij. Ik vocht tegen mezelf om bevrijd te worden. 'Omdat de duivel mij is. Yeah!. Yeah!. De duivel is mij.