Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kiss Songtekst: tough love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kiss - tough love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tough love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tough love .

Origineel

I want to take you down, until the morning light Why don't you come around, and let me treat you right I'm the one who gave you what you'd never had You said I should be gentle and be good, But hoped to hell I would be bad I want to take you, baby gonna make you gimme tough love C'mon and please me, take your time and tease me, gimme tough love I tie you to the rings, I feel your fever rise We love to do the things that others fantasize And then you smile and bring me to my knees But when I try a gentle lullaby, I swear I hear you sighing please I want to take you, baby gonna make you gimme tough love C'mon and please me, take your time and tease me, Gimme tough love - tough I never knew how much I needed you till now But now I know, and tonight I'm gonna show you how And then, I smile and bring you to your knees And though I try a gentle lullaby, I swear I hear you sighing please I want to take you, baby gonna make you gimme tough love C'mon and please me, take your time and tease me, Gimme tough love - give it to me Gimme tough love, tough!

 

Vertaling

Ik wil je naar beneden halen, tot het ochtendgloren Waarom kom je niet langs, en laat me je goed behandelen Ik ben degene die je gaf wat je nooit gehad hebt Je zei dat ik zacht en goed moest zijn, Maar ik hoopte dat ik slecht zou zijn Ik wil je nemen, schatje en je harde liefde geven Kom op en doe me een plezier, neem je tijd en plaag me, geef me de harde liefde Ik bind je vast aan de ringen, ik voel je koorts stijgen We houden ervan om de dingen te doen die anderen fantaseren En dan lach je en brengt me op m'n knieën Maar als ik een zacht slaapliedje probeer, Ik zweer dat ik je hoor zuchten alsjeblieft Ik wil je nemen, baby, ik ga je harde liefde geven Kom op en doe me een plezier, neem je tijd en plaag me, Gimme tough love - tough I never knew how much I needed you till now Maar nu weet ik het, en vanavond ga ik je laten zien hoe En dan, lach ik en breng je op je knieën En al probeer ik een zacht slaapliedje, ik zweer dat ik je hoor zuchten, alsjeblieft Ik wil je nemen, baby en je harde liefde geven C'mon and please me, take your time and tease me, Gimme tough love - geef het aan mij Geef me taaie liefde, taai!