Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kix Songtekst: restless blood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kix - restless blood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van restless blood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals restless blood .

Origineel

Hey hey hey You should see the look that she gave to me No no no that's restless blood That's push and shove Hey hey hey Should see the scars that you put on me And no no no that's restless blood That's push and shove What ya gotta say yeah - was I invited Leave me lying on the floor Keep me coming, keep me coming, keep me coming Oh that's restless blood Oh that's restless blood Hey hey hey She's like the devil down underneath No no no that's restless blood That's push and shove Hey hey hey she bites a marble between her teeth No no no that's restless blood That's push and shove She's a red hot wire With balls of fire Leave's me lying on the floor Keeps me coming, keeps me coming, keeps me coming Oh that's restless blood Oh that's restless blood Oh that's restless blood Oh that's restless blood She has a face of an angel her heart is a She's a dangerous soul that plays hard and plays deep Poisonous squeeze of the snake in the bush When her love starts to bleed She'll give you a push Oh that's restless blood Oh that's restless blood Oh that's restless blood Oh that's restless blood

 

Vertaling

Hey hey hey Je zou de blik moeten zien die ze me gaf Nee nee nee dat is rusteloos bloed Dat is duwen en schuiven Hey hey hey Je zou de littekens moeten zien die je op me hebt gezet En nee nee nee dat is rusteloos bloed Dat is duwen en schuiven Wat je moet zeggen ja - was ik uitgenodigd Laat me op de vloer liggen Laat me komen, laat me komen, laat me komen Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Hey hey hey Ze is als de duivel daar beneden Nee nee nee dat is rusteloos bloed Dat is duwen en schuiven Hey hey hey ze bijt een knikker tussen haar tanden Nee nee nee dat is rusteloos bloed Dat is duwen en schuiven She's a red hot wire Met ballen van vuur Leave's me lying on the floor Laat me komen, laat me komen, laat me komen Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Ze heeft het gezicht van een engel haar hart is een Ze is een gevaarlijke ziel die hard speelt en diep Giftige kneep van de slang in het struikgewas Wanneer haar liefde begint te bloeden Zal ze je een duwtje geven Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed Oh dat is rusteloos bloed