Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kix Songtekst: yeah, yeah, yeah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kix - yeah, yeah, yeah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yeah, yeah, yeah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yeah, yeah, yeah .

Origineel

Tell me tell me that Tell me tell me that Tell me tell me that Can I look into your eyes? Hey hey hey Can't ya hear me say Tell me tell me that Can I dance between your thighs Hey hey hey. Can't ya hear me say No no no no. Tell me yeah, yeah, yeah No no no no. Tell me yeah, yeah, yeah Tell me tell me that Tell me tell me that Tell me tell me that Can I twist and pull your hair Hey hey hey. Can't ya hear me say Tell me tell me that Can I carry you upstairs? Hey hey hey Can't ya hear me say I know I ain't no Romeo I know you got no place to go I need your love - I want my share Well uh huh and a no no no Uh huh and a yeah yeah yeah No no no no tell me yeah yeah yeah No no no no tell me yeah yeah yeah Shhhh - Be very very quiet It's woman season - I'm woman hunting Every time I go woman hunting It always seems to blow up in my face I never really get the things I want I'm not expecting a pity party or nothing Any girl'd be nice every now and then I'm a nice guy - I bathe Sure I got blue arms - So what? It doesn't make me a bad person One example - Just last night I had it all ready The girl that walked out on me on New years Eve Well she came back last night And she said, "I don't have to go home tonight." I said, "All right." So - I bought again a case of cold, cold Heiniken And then - I had it in the van A big bottle of Jack Daniels Not the little one, the big one And I always carry a stash, cause you never know I had two left, two ludes, for the girl of my dreams Now,again, she drinks my beer She drinks my whiskey She does my Qualudes 5 o'clock comes "Oh I feel sick - I gotta go home now." And she threw up all over the floor I said, "Freeze, freeze - go outside and do that!" I said, "The hell with this. I don't need this." "I'll go to the geisha house where it's free." So I said, "Quit, quit throwing up" "Don't tell me no, tell me yeah yeah yeah" Don't tell me no tell me yeah yeah yeah And she threw up again Tell me tell me that Tell me tell me that Tell me tell me that Can I lubricate your lips Hey hey hey Can't ya hear me say Tell me tell me that Can I steal your battleship Hey hey hey, can't ya hear me say I know I ain't no Romeo I know you got no place to go I need your love I want my share Well uh huh and a no no no There goes an uh huh and a yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah No no no no - Tell me yeah yeah yeah No no no no - Tell me yeah yeah yeah No no no no - Tell me yeah yeah yeah No no no no - Tell me yeah yeah yeah Oh Trust me Ooooo A - E - I - O - U

 

Vertaling

Zeg me, zeg me dat Zeg me, zeg me dat Zeg me, zeg me, dat Mag ik in je ogen kijken? Hey hey hey Can't ya hear me say Zeg me, zeg me dat Can I dance between your thighs Hey hey hey. Can't ya hear me say Nee nee nee nee. Zeg me ja, ja, ja Nee nee nee nee. Zeg me ja, ja, ja Zeg me, zeg me dat Vertel me vertel me dat Vertel me vertel me dat Can I twist and pull your hair Hey hey hey. Can't ya hear me say Zeg me, zeg me dat Can I carry you upstairs? Hey hey hey Can't ya hear me say I know I ain't no Romeo I know you got no place to go Ik heb je liefde nodig - ik wil mijn deel Nou uh huh en een nee nee nee Uh huh en een yeah yeah yeah Nee nee nee nee zeg het me ja ja ja ja No no no no tell me yeah yeah yeah Shhhh - Wees heel erg stil Het is vrouwenseizoen - Ik ben op vrouwenjacht Elke keer als ik op vrouwenjacht ga lijkt het altijd in mijn gezicht te ontploffen Ik krijg nooit echt de dingen die ik wil Ik verwacht geen medelijdenfeestje of zo. Elk meisje zou zo nu en dan leuk zijn Ik ben een aardige vent - ik doe een bad Natuurlijk heb ik blauwe armen. Nou en? Het maakt me nog geen slecht mens. Een voorbeeld. Gisteravond had ik alles al klaar. Het meisje dat op oudejaarsavond bij me wegliep. Nou, ze kwam gisteravond terug En ze zei: "Ik hoef vanavond niet naar huis." Ik zei, "Goed dan." Dus - ik kocht weer een krat koude, koude Heiniken En toen - ik had het in de bus Een grote fles Jack Daniels Niet de kleine, de grote En ik heb altijd een voorraadje bij me, want je weet maar nooit Ik had er nog twee over, twee Ludes, voor het meisje van mijn dromen Now,again, she drinks my beer She drinks my whiskey She does my Qualudes 5 o'clock comes "Oh ik voel me ziek - ik moet nu naar huis gaan." En ze kotste de hele vloer onder Ik zei: "Blijf staan, blijf staan - ga naar buiten en doe dat!" Ik zei, "Naar de hel met dit. Ik heb dit niet nodig." "Ik ga naar het geisha huis waar het gratis is." Dus ik zei, "Stop, stop met overgeven" "Vertel mij niet nee, vertel mij ja ja ja" Zeg me niet nee zeg me ja ja ja ja And she threw up again Zeg me, zeg me dat Zeg me, zeg me dat Zeg me, zeg me dat Can I lubricate your lips Hey hey hey Can't ya hear me say Tell me tell me that Kan ik je slagschip stelen Hey hey hey, hoor je me niet zeggen I know I ain't no Romeo I know you got no place to go I need your love Ik wil mijn deel Nou uh huh en een nee nee nee Daar gaat een uh huh en een yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah yeah Yeah yeah Nee nee nee nee - Zeg me ja ja ja ja Nee nee nee nee - Zeg me ja ja ja ja Nee nee nee nee - Zeg me yeah yeah yeah Nee nee nee nee - Zeg me ja ja ja ja Oh Vertrouw me Ooooo A - E - I - O - U