Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: klb Songtekst: ela não está aqui

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: klb - ela não está aqui ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ela não está aqui? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van klb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van klb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ela não está aqui .

Origineel

Ta difícil esquecer,. Tirar você de mim. Nos meus olhos dá pra ver. Seu adeus doendo assim. Não pensei que esse amor. Me pudesse machucar. E uma lágrima de dor. Hoje cai no meu olhar. Baby, te vejo tão longe. De mim tão distante. Além do horizonte. Baby, eu grito o seu nome. Saudade responde. Ela não está aqui. Quando o sol vem me tocar. Parecendo o beijo seu,. Deixo o sonho me levar. Pra acordar nos braços seus. Baby, te vejo tao longe. De mim tao distante. Alem do horizonte. Baby, eu grito seu nome. Saudade responde. Ela não esta aqui!!!

 

Vertaling

Het is moeilijk te vergeten. Om je van me weg te nemen. Ik kan het in mijn ogen zien. Je afscheid doet zo'n pijn. Ik dacht niet dat dit liefde was. Zou me pijn kunnen doen. En een traan van pijn Vandaag valt in mijn ogen. Schatje, ik zie je zo ver weg Van mij zo ver weg Achter de horizon Schatje, ik roep je naam. Verlangende antwoorden. Ze is er niet. Als de zon komt om me aan te raken. Lijkt op je kus. Ik laat de droom me meenemen Om wakker te worden in je armen. Schatje, ik zie je zo ver weg. Van mij zo ver weg. Achter de horizon. Schatje, ik roep je naam. Verlangende antwoorden. Ze is niet hier!