Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kleiton e kledir Songtekst: felicidade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kleiton e kledir - felicidade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van felicidade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kleiton e kledir! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kleiton e kledir en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals felicidade .

Origineel

Felicidade foi se embora. E a saudade no meu peito. Ainda mora. E é por isso que eu gosto lá de fora. Porque sei que a falsidade. Não vigora. A minha casa. Fica lá detrás do mundo. Onde eu vou em um segundo. Quando começo a pensar. O pensamento. Parece uma coisa à toa. Mas como é que a gente voa. Quando começa a pensar. Felicidade foi-se embora. E a saudade no meu peito. Ainda mora. E é por isso que eu gosto lá de fora. Porque sei que a falsidade. Não vigora

 

Vertaling

Het geluk is weg. En het verlangen in mijn borst. Leeft nog steeds. En dat is waarom ik het graag buiten heb. Omdat ik die valsheid ken. Bestaat niet. Mijn huis. Het is daar achter de wereld. Waar ik in een seconde heen ga. Als ik begin te denken. De gedachte. Het lijkt een willekeurig iets. Maar hoe men vliegt. Als je begint te denken. Het geluk is weg. En het verlangen in mijn borst. Leeft nog steeds. En dat is waarom ik het graag buiten heb. Omdat ik weet dat valsheid Het houdt niet