Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kleo dibah rafael Songtekst: amor deserto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kleo dibah rafael - amor deserto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor deserto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kleo dibah rafael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kleo dibah rafael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor deserto .

Origineel

Quantas vezes eu tentei ensinar teu coração. Quantas vezes suportei seus fins de noite com os amigos. Quantas vezes eu notei que minha presença nunca te agradou. E se eu te pedia espaço você me deixava sem amor. Vou guardar meu celular não vou ler os teus e-mails. Vou tentar me consolar de outro jeito.... Escrevi naquela noite uma carta uma despedida. Pois meu coração já não aguentava mais sofrer. Te liguei para contar que meu amor não acabou. E que o verdadeiro inferno é onde estou.... Acredite foi melhor porque eu estava sofrendo.... É melhor perder de vez do que insistir em viver um amor deserto.

 

Vertaling

Hoe vaak heb ik niet geprobeerd om je hart te onderwijzen. Hoe vaak ik je late nachten met vrienden heb verdragen. Hoe vaak heb ik niet gemerkt dat mijn aanwezigheid je nooit beviel. En als ik je om ruimte vroeg, liet je me achter zonder liefde. Ik leg mijn gsm weg en lees je e-mails niet. Ik zal mezelf op een andere manier proberen te troosten.... Ik schreef die nacht een afscheidsbrief Want mijn hart kon het niet langer verdragen om te lijden. Ik heb je gebeld om je te vertellen dat mijn liefde nog niet voorbij is. En dat de ware hel is waar ik ben .... Geloof me het was beter omdat ik leed.... Het is beter om voor eens en altijd te verliezen dan te volharden in een verlaten liefde.